2018-12-11 21:27:37
Φωτογραφία για Νέο άνοιγμα για το OPEN
Με το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του να μην έχει –δικαιολογημένα- σημειώσει υψηλές πτήσεις τηλεθέασης στελέχη του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισαν να κάνουν... opening σε έναν τομέα που στη χώρα μας δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τον τελευταίο καιρό στο OPEN μελετούν να βγάλουν στον αέρα ντοκιμαντέρ και μάλιστα δικής τους παραγωγής. Στο σύγχρονο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο που κυριαρχεί η ριάλιτι τυπολογία το είδος του ντοκιμαντέρ και δη ελληνικής παραγωγής απουσιάζει με στελέχη να εκφράζουν την άποψη πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο στο κανάλι της Παιανίας αποφάσισαν να… ρισκάρουν εντάσσοντας στο πρόγραμμά τους ντοκιμαντέρ και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη βρεθεί αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις από δημιουργούς που ευελπιστούν ότι το OPEN θα τους δώσει την ευκαιρία.

Με τον έως τώρα σχεδιασμό τους τα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν μέσα στην τρέχουσα σεζόν και ίσως, αν το αποτέλεσμα είναι καλό, τότε οι τηλεθεατές να έχουν μία ενδιαφέρουσα πρόταση… beyond ριαλιτο-tv!

newsit.gr-Γρηόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ