2018-12-13 14:08:23
Φωτογραφία για Με 45άρι η εκτέλεση τού 48χρονου στο Μοσχάτο - Ποιος ήταν το θύμα
Πέντε βολίδες από 45άρι πιστόλι δέχθηκε στις δύο και μισή τα ξημερώματα ο 48χρονος, στο Μοσχάτο. Τον έπληξαν στο κεφάλι, τον αυχένα και το θώρακα, με έμπειρους αξιωματικούς της

Ασφάλειας να λένε στο bloko.gr πως από τη διερεύνηση της σκηνής του εγκλήματος θεωρούν δεδομένο πως ο δράστης ήθελε να είναι σίγουρος πως δεν θα αφήσει ζωντανό τον 48χρονο.

Το θύμα πήγε στο σημείο με το αυτοκίνητό του. Ακόμα δεν έχουν καταφέρει τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας να διευκρινίσουν εάν είχε ραντεβού με το δολοφόνο του ή εάν του είχαν στήσει καρτέρι.

Επίσης, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να μάθουν πού μένει, καθώς η καταχωρημένη διεύθυνσή του ήταν εκείνη, όπου έμενε με την πρώην σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Το όνομά του μία φορά είχε απασχολήσει τις αρχές, αλλά εκείνο το αδίκημά του δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να σχετίζεται με τη δολοφονία του.

Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν πως ο 48χρονος είχε σχέση με ομάδες της νύχτας, αλλά ο ρόλος του ήταν πολύ περιφερειακός. Εξετάζεται, πάντως, εάν έστω και αυτός ο... μικρός ρόλος μπορεί να ήταν το κίνητρο τής δολοφονίας του.

Μανώλης Ασαριώτης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ