2018-12-14 11:06:41
Φωτογραφία για Βρέθηκαν τα όπλα των αστυνομικών; Έρευνα αυτή την ώρα στα Εξάρχεια - 9 αξιωματικοί υπηρεσίας στο στόχαστρο
Έρευνα αυτή την ώρα από κλιμάκιο αστυνομικών των αδιάφθορων σε περιοχή των Εξαρχείων, μετά από πληροφορίες ότι σε συγκεκριμένο σημείο βρέθηκαν πεταμένα δύο

πιστόλια, που όπως εκτιμάται από τους αρμόδιους αξιωματικούς είναι αυτά που "απαλλοτριώθηκαν" από το τμήμα των Εξαρχείων.

Πληροφορίες του bloko.gr  είναι πως για ευνόητους λόγους η περιοχή έχει αποκλειστεί και τα δύο όπλα έχουν παραλειφθεί και ξεκίνησε η διαδικασία της ταυτοποίησης τους. Όπως σημειώνεται από τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ ότι τα υπηρεσιακά όπλα αποσπάστηκαν από αστυνομικό του τμήματος με σκοπό την αγοραπωλησία τους.

Τα πιστόλια αυτά βρίσκονταν σε φοριαμό σχεδόν "ανενεργά" καθώς χρεώνονταν στους δόκιμους του σώματος που τοποθετούνται κατά καιρούς για εκπαιδευτικούς και πρακτικούς λόγους στο δυναμικό του τμήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζονται και πιθανώς θα κριθούν υπηρεσιακά 9 αξιωματικοί υπηρεσίας που υπέγραψαν δελτία χρέωσης και αποχρέωσης, όπως επίσης συνέταξαν εκθέσεις οπλισμού χωρίς να διαπιστώσουν την "απουσία" τους.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ