2018-12-16 22:45:16
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα τέσσερα καλύτερα φυσικά διεγερτικά για καλό σεξ!
Θέλετε ένταση στην κρεβατοκάμαρα; Ανακαλύψτε, λοιπόν, ποια είναι τα φυσικά διεγερτικά που θα σας ανεβάσουν!

Από τα πιο συνηθισμένα, όπως η σοκολάτα, αλλά και ορισμένα ακόμη, τα φυσικά διεγερτικά κερδίζουν φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά:

Ανεβείτε ψυχολογικά

Ο Αυστραλός γιατρός, καθηγητής Μάικ Πουκάνιτς, πιστεύει ακράδαντα ότι η κακή εικόνα του εαυτού μας μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη σεξουαλική μας ζωή. «Για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στα πράγματα που αγαπάτε στον εαυτό σας», επισημαίνει ο δρ Μάικ Πουκάνιτς και προσθέτει: «Όλοι έχουμε τουλάχιστον ένα. Εάν πάλι δεν βρίσκετε τίποτα, κάντε κάτι που σας αρέσει. Χορέψτε σάλσα, ζούμπα ή ρίξτε το στο τραγούδι».

Συγκεντρωθείτε

Η Λόρι Μπρούτο, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα συγκέντρωσης δεν μπορούν να αποδώσουν στη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων. Μάλιστα η γνωστή ψυχολόγος συνιστά να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος και το στρες ώστε να αποδίδουν καλύτερα.

Μειώστε τα λίπη

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νάπολης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι καταναλώνουν τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπη, η ερωτική τους διάθεση πέφτει κατακόρυφα.

Φάτε μαύρη σοκολάτα

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Journal of Sexual Medicine», κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που τρώνε τουλάχιστον ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας την ημέρα έχουν ανεβασμένη λίμπιντο.

Πηγή: healthreport.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ