2018-12-17 19:20:58
Φωτογραφία για Mε ρόλο-μυστήριο μπαίνει στη ''Γυναίκα χωρίς όνομα'' του ΑΝΤ1
Μετά τη σειρά, «Βαλς με 12 θεούς» ,η Μαρία Γεωργιάδου και ο Στράτος Τζώρτζογλου, οι δύο

πρώην σύζυγοι, συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα», δείχνοντας τις άριστες σχέσεις που έχουν, αλλά και το πόσο ο ένας στηρίζει τον

άλλον. Η σεναριογράφος έχει γράψει για τον γοητευτικό πρωταγωνιστή έναν ρόλο που αναμένεται να κάνει αίσθηση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και τα υπόλοιπα guests που έρχονται να ενισχύσουν την πετυχημένη σειρά του καναλιού, όπως αυτά του Νίκου Ψαρρά και του Όθωνα Μεταξά, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.  Η «Espresso» έψαξε και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες, και σας παρουσιάζει ποιος είναι αυτός ο μυστήριος άντρας που έρχεται για να αλλάξει τα απογεύματα των φανατικών τηλεθεατών του σίριαλ.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, που μέχρι πρότινος μοίραζε τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, κάνει δυναμικό comeback στη μικρή οθόνη, κρατώντας έναν από τους πλέον απαιτητικούς ρόλους που έχει δημιουργήσει με την πένα της η ικανή σεναριογράφος, πρώην γυναίκα του και μητέρα του μονάκριβου γιου τους Αλκιβιάδη. Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Κάτιας (Μαριάννα Τουμασάτου) που έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες.


«Το σενάριο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον» λέει αρχικά στην «Espresso» ο δημοφιλής ηθοποιός και συνεχίζει: «Μπορώ να πω ότι έχω διπλή δουλειά. Διατηρώ μια ταβέρνα, αλλά την ίδια στιγμή κάνω και μια περίεργη νυχτερινή ζωή, που σχετίζεται με όπλα. Με λίγα λόγια, έχω ένα σκοτεινό παρελθόν. Αυτά για την ώρα...».

Του ζητάμε να μάθουμε κάτι περισσότερο, αλλά εκείνος είναι φειδωλός στις... αποκαλύψεις.

«Δεν έχω σκοτώσει κάποιον, αλλά την ίδια στιγμή ζω μια περίεργη ζωή. Θα μου ανατεθεί μια αποστολή, η οποία θα βάλει σε κίνδυνο κι εμένα τον ίδιο και τον συναισθηματικό μου κόσμο, καθώς θα κινδυνέψει ένα πρόσωπο που αγαπάω πάρα πολύ. Στην πορεία θα ανακαλύψω συγκλονιστικά στοιχεία, τα οποία δεν γνώριζα στο παρελθόν και θα μου αλλάξουν όλη τη ζωή» αναφέρει, δίνοντάς μας κάποια στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της συμμετοχής του στην τηλεοπτική ιστορία του ΑΝΤ1.

Και καταλήγει: «Είναι ένας κακός με καλή καρδιά ο ήρωάς μου και θεωρώ ότι πρόκειται για έναν αρκετά ''κόντρα'' ρόλο για μένα». Το σενάριο βρίσκεται στα χέρια του Στράτου Τζώρτζογλου εδώ και κάποιες ημέρες, 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ