2018-12-17 21:39:22
Φωτογραφία για Χαρακόπουλος: Οι πυροσβέστες επιτελούν με αυτοθυσία το καθήκον
Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος εκπροσώπησε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω.

 

Μετά τη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε τα εξής:

 

«Η εορτή των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος μας δίνει την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο έργο που επιτελούν οι γυναίκες και οι άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, με πνεύμα αυταπάρνησης και ενίοτε αυτοθυσίας. Συχνά σε αντίξοες περιβαλλοντικές και καιρικές συνθήκες, που επιδεινώνονται από την ανεπάρκεια σε μέσα και εξοπλισμό, οι Έλληνες πυροσβέστες αποδεικνύουν συνεχώς την υψηλή τους κατάρτιση και το ακέραιο ηθικό τους.

Βεβαίως, φέτος ο εορτασμός γίνεται υπό τη σκιά των τραγικών γεγονότων που προκλήθηκαν από τη λαίλαπα της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, από την οποία έχασαν την ζωή τους 100 συνάνθρωποί μας
. Αυτούς τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε, και εκτός από τα αυτονόητα συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, και την έμπρακτη βοήθεια που οφείλει η συντεταγμένη πολιτεία σε όλους τους πληγέντες για την αναζωογόνηση της περιοχής, έχουμε χρέος να διορθώσουμε ελλείψεις και λάθη για να μην βιώσουμε πάλι ανάλογη κατάσταση. Η πολιτεία πρέπει να παράσχει όλα εκείνα τα μέσα που χρειάζονται οι άνδρες και οι γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Και πάλι εύχομαι Χρόνια Πολλά στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, υγεία και δύναμη στην επιτέλεση του καθήκοντός τους».

 

Στη Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών.

 

 

 

 

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με τον Δημήτρη Σταθόπουλο, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ