2018-12-17 23:04:58
Φωτογραφία για Ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης αποστράτων: server error 404
Αγανάκτηση έχει προκαλέσειτο γεγονός ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν ανταποκρίνεται ο server της Υπηρεσίας Συντάξεων του Γ.Λ.Κ., βγάζοντας το παρακάτω μήνυμα:

Από το πρωί, πολλοί απόστρατοι-αναγνώστες μας, προσπαθούν να εισέλθουν στην υπόψη ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κ, προκειμένου να εκτυπώσουν το μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα της Σύνταξης Ιανουαρίου 2019 (https://www1.gsis.gr/webtax/enhmerwtika), που θα λάβουν την 21η Δεκεμβρίου 2018, μαζί με τα αναδρομικά τους, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό.

Το ιστολόγιό μας, προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί τους, αλλά όπως είναι φυσικό ούτε τηλέφωνο σηκώνουν ή δείχνει ότι είναι συνεχώς κατειλημμένο! Επίσης, υπενθυμίζουμε και το μπάχαλο στον ΕΦΚΑ με τον επανυπολογισμό των συντάξεων, πριν από λίγες μέρες, όπως είχαμε αναρτήσει ΕΔΩ.

Από πληροφορίες, αλλά και σύμφωνα με την ανάρτησή μας ΕΔΩ, το πιθανότερο είναι ότι αλλάζουν το έντυπο του ενημερωτικού σημειώματος το οποίο θα περιλαμβάνει πλέον τα νέα ποσά σύνταξης (ανταποδοτική και εθνική), καθώς και την «προσωπική διαφορά».

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι αύριο θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ