2018-12-19 00:02:36
Φωτογραφία για Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, έβαλε...πλώρη για τετράδα
Ο Ολυμπιακός ήταν ασταμάτητος απέναντι στην Μπαρτσελόνα και έχοντας έναν απίστευτο Μιλουτίνοφ, πήρε το «διπλό» στην Βαρκελώνη με 69-60. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός έφτασε στο 8-5, και βάζει... πλώρη για την 4άδα της τελικής βαθμολογίας και το πλεονέκτημα έδρας. Οι Πειραιώτες από την αρχή του αγώνα είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο μισό πάτησαν γερά το πόδι στο γκάζι,

φτάνοντας σε μια απόλυτα δίκαιη επικράτηση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε απίστευτη άμυνα, με προσήλωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, κατέβασε τα ριμπάουντ με άνεση και δη τα επιθετικά (17) φτάνοντας σε δεύτερες επιθέσεις και έχοντας σε τρομερή βραδιά τους Μιλουτίνοφ και Σπανούλη-Γκος, είχε το πάνω χέρι από την αρχή ως το τέλος και πανηγύρισε πανάξια και τεράστια νίκη. Με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο αλλά αυτή του Ολυμπιακού πραγματικά να... τσακίζει κόκκαλα έληξε η πρώτη περίοδος με τους Πειραιώτες να έχουν το προβάδισμα με 14-17 σε ένα δεκάλεπτο που κάθε άλλο παρά..
. διαφήμιση του μπάσκετ δεν ήταν. Μια από τα ίδια και στην 2η περίοδο με τον Ολυμπιακό να χάνει 16-15 αλλά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 30-32 υπέρ του. Οι ερυθρόλευκοι με τρομερή άμυνα και πολλές επιλογές στην επίθεση, πάτησαν... γκάζι και έφτασαν ακόμα και στο +13 με 41-54 όμως... λίγο το χαλάρωμα και λίγο τα λάθη, έφεραν τους Καταλανούς στο 48-55 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με άλλα φετινά του ματς, στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" δεν επέδειξε τάσεις αυτοκτονίας, συνέχισε με άξονα την άμυνά του και στην 4η περίοδο να συντηρεί διαφορές 8-10 πόντων χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και έφτασε δικαιότατα στη νίκη με 60-69. Μαγικά πράγματα από το Νίκολα Μιλουτίνοφ και κόντρα στη Μπαρτσελόνα με τον Σέρβο σέντερ να βάζει 18 πόντους, να κατεβάζει 14 ριμπάουντ και να τρελαίνει το σύστημα αξιολόγησης με 36. Σπουδαίος Σπανούλης με 14 πόντους και μηδέν λάθη, σούπερ ο Γκος με 10 πόντους και 4 ασίστ και σταθερή αξία ο ΛεΝτέι με 10 πόντους αν και έκανε 4 φορές βήματα, δυο εξ αυτών τραβηγμένες υποδείξεις των ρέφερι.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ