2018-12-19 19:26:23
Φωτογραφία για Η συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη
Η μητέρα του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη έδωσε μία συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο για την υπόθεση της πολύμηνης απαγωγής του γιου της. Η κ. Λεμπιδάκη αναφέρθηκε στα όσα έζησε

η οικογένεια της επί 186 ημέρες, όσο δηλαδή κράτησε η ομηρία του 54χρονου επιχειρηματία.

«Δεν ξέραμε αν ζούσε ή όχι ο Μιχάλης. Δεν ξέραμε τι βίωνε και πώς ήταν. Εύχομαι καμία μάνα να μην ζήσει αυτό που έζησα», επεσήμανε η κ. Λεμπιδάκη.

Νωρίτερα κατέθεσε ο αδερφός του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Μανόλης ο οποίος περιέγραψε τις διαπραγματεύσεις που είχε η οικογένεια με τους απαγωγείς, καθώς ήταν εκείνος που είχε αναλάβει το βάρος της ευθύνης για τις διαπραγματεύσεις και το πρόσωπο που έλαβε τα πρώτα γραπτά μηνύματα των απαγωγέων.

Ο Μανόλης Λεμπιδάκης, περιέγραψε την αγωνία που έζησαν τα μέλη της οικογένειας, όλο αυτό το διάστημα και κυρίως από τις 17 Μαΐου 2018, όταν ένα δυσοίωνο SMS των απαγωγέων που έλεγε “χάσατε”, είχε διακόψει κάθε επικοινωνία. 

Πάντως δεν έλειψε και η μικρή ένταση, όταν η πρόεδρος της έδρας έκανε παρατήρηση στον αδελφό του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τις ερωτήσεις του Δικαστηρίου. Όταν ερωτηθείς πάνω σε μια λεπτομέρεια ο Μανόλης Λεμπιδάκης απάντησε «δεν θα ήθελα να κάνω εικασίες», η πρόεδρος τον επέπληξε λέγοντάς του «δεν μας βοηθάτε, κάποιος σας δασκαλεύει, αλλά η κατάθεσή σας δεν είναι ουσιώδης».

Πηγή: Cretapost.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ