2018-12-20 23:43:09
Φωτογραφία για Η Siri στο HomePod απάντησε το 74% των ερωτήσεων
O αναλυτής Gene Munster από την Loup Ventures εξέτασε τέσσερις βοηθούς φωνής τη Siri, τη Cortana, την Alexa και την βοηθό της Google. Από αυτές,ζήτησε να απαντήσουν σε 800 ερωτήσεις σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες. 

Η δοκιμή που χρησιμοποιήθηκε ήταν στις στήλες της Apple HomePod, Google Home Mini, Amazon Echo και Harmon Kardon Invoke. Σύμφωνα με την Loup Ventures, το σετ ερωτήσεων σχεδιάστηκε για να «δοκιμάσει διεξοδικά τις δυνατότητες και τη χρησιμότητα ενός έξυπνου ομιλητή» με βάση πέντε κατηγορίες:

Τοπικές κατηγορίες

Εμπορικές έρευνες

Πλοήγηση

Αιτήματα πληροφοριών

Ομάδες αθλητικών σωματείων

Η Siri ήταν σε θέση να απαντήσει σωστά στο 74,6% των ερωτήσεων, γεγονός που είναι αξιοσημείωτη η πρόοδος σε σχέση με το 52,3% στις αρχές του 2018. Καλύτερα από το Siri, απάντησε μόνο η βοηθός της Google και αντιμετώπισε την εργασία, απατώντας σωστά στο 87,9% των ερωτήσεων. Η Alexa και η Cortana απάντησαν μόνο στο 72,5% και το 63,4% των ερωτήσεων, αντίστοιχα.

Ο Munster εξήγησε πως υψηλά αποτελέσματά υπήρχαν με ενημερώσεις που επέκτειναν τη λειτουργικότητα του HomePod και επέτρεψαν να κάνουν κλήσεις, να κάνουν αλλαγές στο ημερολόγιο, να ορίσουν αρκετούς χρονομετρητές και να αναζητήσουν τραγούδια από στίχους. Επιπλέον, η Siri ενσωματώνει την υπηρεσία της Apple Maps, η οποία της επιτρέπει να απαντά σε περισσότερες ερωτήσεις από την Alexa και την Cortana.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ