2018-12-22 00:07:17
Φωτογραφία για Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ.
Φωτορεπορταζ: Τζένη Παπαδημητρίου 

Σήμερα το πρωί γιορτάστηκε από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου  η Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Οι μαθητές παρουσίασαν το επίκαιρο θεατρικό έργο :Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ και καταχειροκροτηθήκαν από τούς γονείς των μαθητών και τούς συγχωριανούς μας για την ωραία παρουσίαση του έργου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δάσκαλο Κον Αριστείδη Μπράκο, στις δασκάλες Κα Εβελίνα Θεοχάρη και την Κα Παρασκευή Κουντουρη για την ωραία παρουσία των μαθητών.

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Κοινωφελους του Δήμου Ξηρομέρου Κος Κώστας Γεωργουλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τα Κοροντα Κος Ταξιάρχης Σάββας, ο αντιπρόεδρος του Περιβαλλοντικου και Πολιτιστικου συλλόγου Χρυσοβίτσας Κος Βησσαρίων Ζορμπάς, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κα Τζεννυ Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος Εφετών Κος Αλέξανδρος Σάββας και οι γονείς των μαθητών.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα στους μαθητές από τους συλλόγους του χωριού μας :ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ,

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ.

Επίσης προσφερθηκαν συμβολικά δώρα στον δάσκαλο και στις δασκάλες από τον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ