2018-12-25 16:04:28
Φωτογραφία για Κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια των κοινωνικών της δράσεων και στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Συγκεκριμένα, το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο με ενθουσιασμό στο κάλεσμα για εθελοντική προσφορά ειδών, συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών.

Σε μια συμβολική κίνηση:

Την Τετάρτη 19-12-2018, ο Βοηθός Γ.Α.Δ.Θ. Υποστράτηγος Αβραάμ Αϊβαζίδης ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικού προσωπικού παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και

Την Παρασκευή 21-12-2018, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρος Ρούμκος ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ. παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ¨Φάρος του Κόσμου¨ της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.


Η συμβολική εθελοντική προσφορά έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά τόσο από τα παιδιά όσο και από το προσωπικό των Ιδρυμάτων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχές και ευχαριστίες.

Η μπάντα του Τμήματος Μουσικής Αστυνομίας παιάνισε τα κάλαντα και άλλες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις προαναφερόμενες εκδηλώσεις, καθώς και στο 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, στο Πνευματικό Κέντρο Εκκλησίας Αναλήψεως του Κυρίου και στην Πλατεία Αριστοτέλους σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 23-12-2018, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάστηκε με επιτυχία, για τα παιδιά του προσωπικού όλων των Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., η θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου». Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Λάζαρος Μαυρόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν ευχές στα παιδιά και τους γονείς που τα συνόδευαν, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά.

Τέλος, την Πέμπτη 20-12-2018, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, συνοδευόμενοι από τον Ιατρό Αστυνομικό Υποδιευθυντή Αθανάσιο Οικονόμου του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης και από αντιπροσωπεία του προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ. επισκέφτηκαν αστυνομικούς που νοσηλεύονται στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος μετέφερε τις θερμές ευχές της Ηγεσίας και πρόσφερε συμβολικά δώρα στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς στους οποίους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ