2018-12-25 18:20:44
Φωτογραφία για Εφαρμογή Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης στις ΕΔ (ΕΓΓΡΑΦΟ)
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΑΔΑ: ΨΕΩ56-ΦΓ6

1. Στο πλαίσιο της παροχής υγειονομικής περίθαλψης στους ε.ε. Στρατιωτικούς των Ε.Δ. και στα υπ' αυτών ασφαλιζόμενα μέλη και βάσει των (α) έως (ε) σχετικών, ιδίως του άρθρου 5 παρ. 3 του Καταστατικού σας, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 10 παρ. 5 του Ν 4455/2017 (ΦΕΚ 22/Α/23-2-2017), σας αναθέτουμε για το έτος 2019 την υπηρεσία της ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης για τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (Φ.Κ.Α.) του Υπουργείου μας.

2. Κατόπιν αυτού και δεδομένου ότι από πλευράς μας πληρούνται οι οργανωτικές και τεχνικές προϋποθέσεις για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και αναλαμβάνονται παράλληλα ενέργειες έκδοσης ΚΥΑ κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2, παρ. 2 του (γ) σχετικού νόμου, παρακαλούμε για τα παρακάτω:

α. Την ανάληψη των απαραίτητων ενεργειών για την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης κατανομής της επιβάρυνσης του Π/Υ ΗΔΙΚΑ Α.Ε οικονομικού έτους κατά φορέα.

β. Τον καθορισμό ημερομηνίας κατάρτισης της σύμβασης με περιεχόμενο την εξειδίκευση των παρεχόμενων υπηρεσιών Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ