2018-12-27 15:13:34
Φωτογραφία για Μηδενικές Επιστροφές Αναδρομικών Αποστράτων: ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ προς ΕΦΚΑ-ΓΛΚ (ΕΝΤΥΠΟ)
Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ.

Ο κ. Γιάννης Αντωνιάδης, Οικονομικός Σύμβουλος των Ε.Α.Α., συνέταξε την παρακάτω ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ προς τον ΕΦΚΑ-ΓΛΚ, που αφορά τους απόστρατους-συναδέλφους που δεν τους επεστράφη χρηματικό ποσό (μηδέν ευρώ επιστροφής) για τους 47 μήνες (από Αυγ. 2012 έως και Ιουν. 2016), που κατεβλήθησαν οι εν λόγω επιστροφές.

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε πλην του ΕΦΚΑ/ΓΛΚ να κοινοποιήσετε την παρούσα και στην ΗΔΙΚΑ, ως φορέα που προέβαινε στον υπολογισμό των ανωτέρω ποσών (κατόπιν υποβολής των ατομικών μας στοιχείων, φυσικά, από το ΓΛΚ).

Το αρχείο είναι σε επεξεργάσιμη μορφή (word) και παράκληση όπως αφού διαβαστούν οι σημειώσεις, να σβηστούν πριν την κατάθεση (όπως και το ονοματεπώνυμο του κ. Γ. Αντωνιάδη).

Εmail αποστολής:[email protected] και [email protected].

Διεύθυνση ΕΦΚΑ/ΓΛΚ:ΓΛΚ - ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, Κάνιγγος 29, Αθήνα, 10682, ΑΤΤΙΚΗΣ, τηλ. 2103329900


1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΛΚ:

Η Υπηρεσία Συντάξεων του Γ.Λ.Κ (Κάνιγγος 29) για εξειδικευμένα θέματα δέχεται το κοινό ΜΟΝΟ κάθε Παρασκευή από 11:00 μέχρι 15:00.

Καθημερινά δέχεται στο ισόγειο για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών συνταξιοδότησης, χορήγηση βεβαιώσεων και την παροχή γενικών πληροφοριών.

(***) Η εξυπηρέτηση στην Υπηρεσία γίνεται μόνο με επίδειξη Δελτίου Ταυτότητας ή άλλου επίσημου νομιμοποιητικού εγγράφου, ή με επίδειξη νόμιμης εξουσιοδότησης σε τρίτο πρόσωπο

Ύστερα από την αναμόρφωση του τηλεφωνικού κέντρου των συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, για όλα τα θέματα που αφορούν συνταξιούχους Δημοσίου καθώς και δημοσίους υπαλλήλους ή λειτουργούς (συμπεριλαμβανομένων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας) που βρίσκονται σε φάση συνταξιοδότησης, μπορείτε να απευθύνεστε στον αριθμό 210-3329900, καθημερινά (εργάσιμες ημέρες), από τις 7:30 - 15:30.

2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΚΑ:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΕΦΚΑ μέσω του email [email protected] και μέσω της Γραμμής Εξυπηρέτησης 1555.

Για την κλήση σας στο 1555, ισχύει αστική χρονοχρέωση όταν καλείτε από το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ.

Για χρεώσεις όταν καλείτε από άλλα δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, παρακαλούμε ενημερωθείτε από τον πάροχό σας.

Εδώ μπορείτε να το κατεβάσετε σε word.

Το αρχείο σε μορφή pdf:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ