2018-12-28 09:23:41
Φωτογραφία για Απαγωγή σε... ζωντανή σύνδεση
Η τύχη ενός άνδρα αγνοείται από το πρωί της Πέμπτης και όλα στα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για απαγωγή. Το νέο έγινε γνωστό πολύ γρήγορα και πρώτη μεγάλη ιστοσελίδα το

δημοσίευσε, λίγα λεπτά μετά την αρπαγή του θύματος.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και όλα τα ΜΜΕ.

Ξεκίνησαν να ακούγονται και να γράφονται διάφορα για την ιδιότητα και το παρελθόν του θύματος. Πληροφορίες, που ίσως η διαρροή τους, επηρεάσει την εξέλιξη τής υπόθεσης.

Οι έμπειροι αστυνομικοί, που χειρίζονται την υπόθεση και αγωνιούν για την τύχη του άνδρα, "τραβούν τα μαλλιά" τους.

Θέλουν να σταματήσει κάθε διαρροή πληροφοριών. Προτιμούν η υπόθεση να μην αναφέρεται από τα ΜΜΕ, γιατί κανένας δεν ξέρει ένα ρεπορτάζ πόσο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Και στο παρελθόν έχει γίνει, όταν κάποιοι έγραψαν πως η οικογένεια θύματος ήταν σε συνεννόηση με την ΕΚΤ για την αποδέσμευση μεγάλου χρηματικού ποσού και οι απαγωγείς διαβάζοντάς το άλλαξαν τις απαιτήσεις τους και η διαπραγμάτευση πήγε μήνες πίσω.

Πριν σπεύσει κάποιος, όμως, να κατηγορήσει τους δημοσιογράφους, ας ζητήσει πρώτα από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος να μείνει μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ας ζητήσει από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ να έρθει σε συνεννόηση με τους διευθυντές των μέσων ενημέρωσης και να... εξαφανίσει το θέμα.

Μανώλης Ασαριώτης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σεληνιακό Ημερολόγιο 2019
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σεληνιακό Ημερολόγιο 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ