2018-12-28 11:35:05
Φωτογραφία για ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Στα ομορφότερα Café της Αθήνας είναι και το αγαπημένο μας Coava Cafe Bar!!
Παραμυθένια διακόσμηση, κολασμένα γλυκίσματα, νοσταλγική ατμόσφαιρα και «πολύχρωμη» διάθεση μας κάνουν... μάγια.

Μπιστρό με άρωμα παριζιάνικης γοητείας. Café διακοσμημένα με κάστρα, πύργους και σκηνικά παραμυθιών, που ετοιμάζουν εξίσου παραμυθένια γλυκίσματα.

Νοσταλγικά στέκια-χρονομηχανές με κάτι από την μαγεία των παιδικών μας χρόνων και λιλιπούτειες σοκολατερί που μοσχομυρίζουν απόλαυση.

Δεν είναι τυχαίο που το Coava all day café bar, εφέτος, συγκαταλέγεται στα επτά café στην Αθήνα με αυτές τις προδιαγραφές, που είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε βρει σε... ντουλάπες προς την «Νάρνια».

Πρόκειται για ένα καφέ εκτός Αθηνών κατάφερε να προστεθεί φέτος ανάμεσα στα καλυτέρα της Αθήνας. Βγαλμένο σαν από κινηματογραφικό στούντιο και σε γραμμές minimal , βιομηχανικές, καταφέρνει να μαγνητίσει τον επισκέπτη με την ζεστασιά του και τον υπέροχο διακοσμημένο χώρο του.

Αυτό που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε είναι ο καταπληκτικός καφές και η σοκολάτα του.

Λίγο μετά την εκπνοή του 2018 το Coava ανοίγει την πόρτα του και σας υποδέχεται στα καλύτερά του, με κέφι, όρεξη και πρωτότυπες ιδέες για να καλοσορίσει το 2019 και την νέα χρονιά μαζί σας με ένα ντίσκο πάρτυ..για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί!! #Coava #disco #party .On the Decks anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ