2018-12-28 17:30:59
Φωτογραφία για Γ'ΣΣ: ΛΑΦ Θεσσαλονίκης ''παντός καιρού... και πάσης εορτής''
(Φωτό αρχείου kranosgr)

Του Ηλία Προύφα

Όχι μόνο δε λειτούργησε ως ''δημόσια υπηρεσία'', κλείνοντας ή υπολειτουργώντας την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά αντιθέτως το αξιόλογο και υπέρ δραστήριο προσωπικό της εργάστηκε σε φουλ ρυθμούς.

Αναφερόμαστε στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης του Γ'ΣΣ, η οποία όπως μαθαίνουμε έδωσε ρέστα και την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ανήμερα της Μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Γεννήσεως του Χριστού, η Διεύθυνση της ΛΑΦ, σε συνεργασία με το Γ'ΣΣ, διοργάνωσαν με επιτυχία, μεσημεριανό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. 

Περισσότερα από 300 δικαιούχοι με τις οικογένειές τους παρευρέθησαν, οι οποίοι διασκέδασαν από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.

Ταυτόχρονα δόθηκε η δυνατότητα και σε όσους δεν επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο ρεβεγιόν, αλλά ήθελαν να γευματίσουν με το συσσίτιο της Λέσχης, λειτουργώντας και η αίθουσα του εστιατορίου, η οποία έδωσε περισσότερες από 100 μερίδες, μεσημεριανού φαγητού.


Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων η Λέσχη ήταν και πάλι ανοιχτή, δίνοντας όπως μαθαίνουμε περίπου 170 μερίδες φαγητού μόνο το μεσημέρι, ενώ την τιμητική της είχε και η καφετέρια.

Στους ίδιους ρυθμούς η Διεύθυνση και το προσωπικό της ΛΑΦ, θα δουλέψουν και τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, περιμένοντας με ένα μεγάλο χαμόγελο, όλους τους δικαιούχους. 

Τελευταία ημέρα του χρόνου, 1 και 2 Ιανουαρίου καθώς και όλες τις ημέρες του Άγιου Δωδεκαημέρου, η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, θα παραμείνει ανοιχτή, κυρίως για τους μοναχικούς θαμώνες, αλλά και για τις οικογένειες που υπηρετούν στη συμπρωτεύουσα από μακρινές περιοχές, οι οποίοι δεν έχουν κάπου αλλού να πάνε.

(Φωτό αρχείου kranosgr)
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ