2018-12-28 19:53:19
Φωτογραφία για Οι δικηγόροι της Qualcomm ζήτησαν από το δικαστήριο να συλληφθούν οι δικηγόροι της Apple
Η Qualcomm είναι δυσαρεστημένη με τον τρόπο με τον οποίο η Apple αγνοεί την απαγόρευση των πωλήσεων iPhone της Κίνας. Ο κατασκευαστής των τσιπ θέλει το δικαστήριο να τιμωρήσει ή να κρατήσει τέσσερις από τους δικηγόρους της Apple.  

Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Qualcomm, δήλωσε ότι σύμφωνα με τον Κινέζικο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο δικαστήριο με αίτημα επιβολής προστίμου, καθυστέρησης ή περιορισμού τεσσάρων νόμιμων εκπροσώπων της Apple στην Κίνα η ακόμη και να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Η Qualcomm είναι επίσης δυσαρεστημένη με τον τρόπο με τον οποίο η Apple απάντησε στην απαγόρευση των πωλήσεων iPhone στην Κίνα , ειδικά σε σύγκριση με την ίδια κατάσταση στη Γερμανία . Μετά την απαγόρευση των πωλήσεων του iPhone 7 και του iPhone 8 από το γερμανικό δικαστήριο, η Apple απέσυρε αμέσως όλα τα smartphones από τα καταστήματά της.

Στην Κίνα, η απαγόρευση βασίστηκε σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας λογισμικού, ενώ σε αντίθεση στη Γερμανία η απόφαση του δικαστηρίου αφορούσε το υλικό και όχι το λογισμικό. Η Apple ανταποκρίθηκε γρήγορα στην απόφαση του κινεζικού δικαστηρίου, απελευθερώνοντας το iOS 12.1.2 , το οποίο δεν παραβιάζει τα δικαιώματα άλλων ανθρώπων.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα απαντήσει τώρα το δικαστήριο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενδιαφέρον Άρθρο για τους ΕΜΘ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενδιαφέρον Άρθρο για τους ΕΜΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ