2018-12-30 19:50:28
Φωτογραφία για Αξιωματικός (ε.α.) της ΕΛ.ΑΣ. έγραψε βιβλίο για τους πεσόντες συναδέλφους του
Ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Μανόλης Σπανουδάκης, έστειλε στη σελίδα του Policenet.gr την παρακάτω επιστολή: "Θα ήθελα να σας ενημερώσω για μια πνευματική μου δουλειά

την οποία εξέδωσα σε βιβλίο και αφορά τους πεσόντες των σωμάτων ασφαλείας μόνο για το νομό Χανίων.

Από τις εκδόσεις Ρήσος κυκλοφόρησε το βιβλίο μου «Ηρώον Πεσόντων Χωροφυλακής, Αστυνομίας Πόλεων, Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Χανίων».

Ένα βιβλίο που καταγράφονται οι πεσόντες των αστυνομικών σωμάτων Χωροφυλακής, Αστυνομίας Πόλεων και του διαδόχου σώματος της ΕΛ.ΑΣ., των καταγόμενων από το νομό Χανίων, το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης και επίπονης έρευνας σε διάφορα βιβλία και αρχεία κυρίως του σώματος της Χωροφυλακής, και περιορίσθηκε στην καταγραφή των πεσόντων των αστυνομικών σωμάτων με σκοπό την συγκέντρωση αυτών σε ένα αναμνηστικό λεύκωμα για να μείνουν αθάνατα και αλησμόνητα στη μνήμη όλων τα ονόματα των προμάχων και ηρώων των παραπάνω σωμάτων, οι οποίοι θυσιάστηκαν για την πατρίδα.


Αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού μου Υπαστυνόμου Α΄ Σπανουδάκη Μιχάλη, που δολοφονήθηκε από κακοποιό κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, καθώς επίσης και σε όλους τους άλλους που σκοτώθηκαν ή έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και θυσιάστηκαν για την πατρίδα, και οι οποίοι τυχαίνουν αναμφίβολα άξιοι τιμής και ευγνωμοσύνης, τόσο εκ μέρους των συναδέλφων τους όσο και εκ μέρους της Ελληνικής κοινωνίας για την οποία θυσιάστηκαν.

Το παρόν βιβλίο ας θεωρηθεί σαν ελάχιστος φόρος τιμής, ευγνωμοσύνης, και οφειλόμενου σεβασμού, και σαν θυμίαμα στις ψυχές των ευγενών τούτων μαρτύρων.

Αν κάποιος επιθυμεί να το προμηθευτεί ας επικοινωνήσει με μήνυμα μαζί μου"

http://policenet.gr/
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ