2019-01-02 16:19:32
Φωτογραφία για Κρήτη: Άλλοι τρεις στη φυλακή για το κύκλωμα κοκαΐνης
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ακόμη 3 από τους κατηγορούμενους για το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στα Χανιά, μετά και την προφυλάκιση των 4 πρώτων απολογούμενων την παραμονή της

Πρωτοχρονιάς.

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα οι 7 έως τώρα απολογούμενοι προφυλακίστηκαν έως την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ απομένουν 6 ακόμα από τους κατηγορούμενους προς απολογία. Ήδη προσέρχονται για απολογία οι υπόλοιποι από τους συλληφθέντες, με τη διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Υπενθυμίζεται επίσης, πως οι συλλήψεις των φερόμενων ως εμπλεκόμενων στο κύκλωμα, έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας πέρασε χειροπέδες σε 13 άτομα, αφού έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, διαπιστώθηκε πως οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους ποσότητες κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν το κύκλωμα, που περιλαμβάνει και γνωστούς Χανιώτες, μετά από παρακολούθηση και καταγραφή συνομιλιών μέσω του κοριού της ΕΛ.ΑΣ, μεταξύ των φερόμενων ως δραστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έφθασαν την συγκεκριμένη επιτυχία, μετά από πολύμηνη παρακολούθηση. Οι ίδιες πηγές λένε πάντως, πως οι ποσότητες κοκαΐνης που κατηγορούνται ότι είχαν στην κατοχή τους οι συλληφθέντες, είναι αρκετά σημαντικές.

Πηγή: zarpanews
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ