2019-01-03 09:23:08
Φωτογραφία για Διαρρήκτες είχαν ρημάξει επιχειρήσεις στην Ροδόπη
Πλούσιο παρελθόν στις κλοπές είχε ένας νεαρός, μέλος σπείρας που διέπραξε έξι διαρρήξεις και μία κλοπή μηχανής στο από τις 13 Δεκεμβρίου ως την περασμένη Πέμπτη στην πόλη και την ευρύτερη

περιοχή της Κομοτηνής.

Έτσι, τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, εξακρίβωσαν ότι ο 21χρονος Έλληνας είχε συμμετοχή στις υποθέσεις αυτές, μαζί με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του. Οι τρεις τους διέρρηξαν έξι επιχειρήσεις και άρπαξαν συνολικά 350 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή, ενώ είχαν κλέψει και μία μοτοσικλέτα που βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Ο 21χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα, εντοπίστηκε και στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και περιλαμβάνει τους συνεργούς του με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές, υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

πηγή: seleo.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ