2019-01-03 20:23:11
Φωτογραφία για Ευχές και δώρα από τον Τζανέτο Φιλιππάκο στους τροχονόμους του Πειραιά
Δώρα σε τροχονόμους, οι οποίοι την Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας στον Πειραιά προσέφερε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Τζανέτος Φιλιππάκος.

 

Ειδικότερα, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου, Ταξίαρχο Δημήτριο Αθανασόπουλο, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχο Ηλία Ξανθάκη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο Γεώργιο Παππά και τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά Αστυνομικό Διευθυντή  Παναγιώτης Τζεφεράκο,  προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμους που εκτελούσαν υπηρεσία στην διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Β. Γεωργίου στην Πλατειά Κοραή, Πειραιά.


 

Παράλληλα με την προσφορά των δώρων ο κ. Γενικός είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους τροχονόμους, αλλά και διαμέσου αυτών και τους λοιπούς άνδρες της Τροχαίας, για τη σημαντική προσφορά τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας ενώ εν συνεχεία αντάλλαξε ευχές για το καινούργιο έτος.

 

Ο κ. Φιλιππάκος επ’ ευκαιρία της συγκεκριμένης εκδήλωσης δήλωσε ότι καθημερινά η Ελληνική Αστυνομία φέρνει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο, σε συνθήκες δύσκολες και είναι απολύτως σίγουρος πως το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας διαρκώς θα ανεβάζει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών. Κλείνοντας τόνισε πως ως πρώην Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το παρελθόν, όσο και σήμερα ως Γενικός, αλλά και αύριο με οποιαδήποτε ιδιότητα και αν κατέχει θα είναι και πάλι δίπλα  στο αστυνομικό προσωπικό αρωγός και υποστηρικτής του έργου του.

 

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ