2019-01-04 16:21:35
Φωτογραφία για Στην Ονειρούπολη με δικό της περίπτερο η Πυροσβεστική
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας με χαρά σας ενημερώνει ότι: Για άλλη μια χρονιά –η Τρίτη στη σειρά – είχε την ευκαιρία και την δυνατότητα να λάβει μέρος και το 2018 στις

εκδηλώσεις της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΣ  που οργάνωσε ο Δήμος Δράμας.

Η συμμετοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας με δικό της εκθεσιακό χώρο έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν, να αγγίξουν, να φωτογραφήσουν και να φωτογραφηθούν, με τον μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό της, να έρθουν σε επαφή, και να μιλήσουν από κοντά με το έμψυχο δυναμικό της.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και προηγούμενο. Το περίπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς επισκέφτηκαν περίπου έντεκα χιλιάδες (11.000) παιδιά χωρίς να υπολογίζονται οι συνοδοί. Η αγάπη του και η εκτίμησή του για το κοινωνικό έργο που επιτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα, είναι εμφανής και εκδηλωτική, κάθε μέρα, κάθε στιγμή.

Από την πλευρά μας ευχαριστούμε όλο αυτό τον κόσμο για τα αισθήματα αγάπης και εκτίμησης που εισπράττουμε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο ένταση και προθυμία να προσφέρουμε στην κοινωνία αυτό το οποίο μας έχει τάξει η πολιτεία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2019 ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ.                          Ο Διοικητής

                                 Κων/νος Πασχ. Δαδούδης

                                       Αντιπύραρχος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ