2019-01-04 23:33:10
Φωτογραφία για Ο υπ. Δικαιοσύνης συνάντησε τον πρόεδρο της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Πριν ... καθίσει ο θόρυβος των δηλώσεων Πολάκη σε βάρος των δικαστών ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Χρ. Σεβαστίδη.

Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρει πως «κατά τη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ενώ συζητήθηκε και η προώθηση αιτημάτων του δικαστικού σώματος, ενόψει του άμεσα επικείμενου νομοθετικού προγραμματισμού του Υπουργείου».

Επίσης, ο κ. Καλογήρου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δ. Βερβεσό, προκειμένου να συζητήσουν τις σχεδιαζόμενες νομοθετικές και διοικητικές παρεμβάσεις του Υπουργείου, που έχουν προκύψει από την καταγραφή αιτημάτων του δικηγορικού σώματος, όσον αφορά στη λειτουργία των δικηγορικών συλλόγων. Παράλληλα, κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός του Υπουργείου, σχετικά με πρωτοβουλίες του για τη βελτίωση της καθημερινότητας και εν γένει των όρων άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος. Όπως αναφέρει το υπουργείο το σύνολο των θεμάτων θα τεθούν σε συζήτηση και κατά την προσεχή συνεδρίαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

iefimerida.gr 
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ