2019-01-05 13:05:53
Φωτογραφία για Εξέλιξη! 6 φορές τη βδομάδα SURVIVOR - Κλείδωσε η πρεμιέρα
Στην τελική ευθεία προετοιμασίας το ριάλιτι επιβίωσης που επιστρέφει σύντομα... πολύ σύντομα στο τηλεοπτικό τοπίο ,αλλά με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους. Κατ’ αρχάς στην αγωνιστική αρένα του καινούργιου κύκλου θα βρίσκονται αντιμέτωποι Έλληνες με Τούρκους.

Για τον λόγο αυτό και ξεχάστε τις ομάδες «Μαχητών» και «Διασήμων» ,καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής Acun Medya αποφάσισε να μην υπάρχουν «διάσημοι» αλλά μία ομάδα από την κάθε πλευρά και που τα μέλη της μπορεί να μην είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό αλλά σκοπεύουν να γίνουν μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Βέβαια, όλο και μπορεί να επιλεγεί κάποιος «διάσημος», δηλαδή κάποιο πρόσωπο που να είναι ήδη γνωστό από την επαγγελματική πορεία του αλλά δεν θα υπάρχει… επίσημα ομάδα «διασήμων».  Έτσι οι Έλληνες και Τούρκοι τηλεθεατές, αφού αυτόν τον κύκλο του «Survivor» θα παρακολουθούν συγχρόνως και στην Τουρκία, θα βλέπουν τι γίνεται ανάμεσα στις δύο ομάδες τόσο στην συγκατοίκησή τους όσο και στις μάχες με την άλλη ομάδα.


Τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσει» και ο τελικός αριθμός των διαγωνιζομένων της κάθε ομάδας με πιο πιθανό να είναι 14, ενώ υπάρχει σκέψη να βάλουν έναν ακόμη, αυξάνοντας τον αριθμό σε 15 μέλη ανά ομάδα. Πάντως στην Τουρκία έχουν ήδη επιλεγεί 30 υποψήφιοι και πολύ σύντομα θα επιλεγούν αυτοί που τελικά θα πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο. Και είναι πράγματι πολύ σύντομα καθώς η ανακοίνωση των Τούρκων διαγωνιζομένων που θα επιλεγούν θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο καινούργιος κύκλος του Survivor είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Μία ακόμη αλλαγή που προγραμματίζεται από την τουρκική εταιρεία παραγωγής είναι το ριάλιτι να προβάλλεται έξι ημέρες τη βδομάδα, με κάθε επεισόδιο να είναι λιγότερη ώρα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν που τα επεισόδια ήταν… μπεν-χουρικής διάρκειας! Οι τελικές αποφάσεις θα «κλειδώσουν» αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη ,που έχει προγραμματιστεί συνάντηση του τούρκου παραγωγού Acun Ilicali με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ αλλά όπως φαίνεται από την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το «Survivor» επιστρέφει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο βάζοντας στην αγωνιστική αρένα Έλληνες και Τούρκους και σκοπό να κερδίσει τη «μάχη» της τηλεθέασης για ακόμη μία σεζόν.

Γρηγόρης Μελάς - Newsit

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ