2019-01-07 15:24:28
Φωτογραφία για Τρεις φορές... πυροβόλησε τους αστυνομικούς ο 60χρονος στον Άγιο Δημήτριο - Πώς τον ακινητοποίησε η ΕΚΑΜ
Τρεις φορές πάτησε τη σκανδάλη, αλλά και τις τρεις το περίστροφο τού 60χρονου αυτοκινητιστή δεν εκπυρσοκρότησε, πιθανότατα λόγω αφλογιστίας. Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι ο

60χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μόλις αντιλήφθηκε την εισβολή των στελεχών της ΕΚΑΜ έσπευσε να βγει στο μπαλκόνι και άφησε πίσω του ένα πιστόλι γεμάτο με τη σφαίρα στη θαλάμη, το πιστόλι με το οποίο νωρίτερα είχε πυροβολήσει. Πήρε μαζί του ένα περίστροφο, το οποίο έστρεψε προς τους αστυνομικούς και πάτησε τη σκανδάλη.

Η ΕΦΟΔΟΣ

Αν και θα ήθελαν να το αποφύγουν, οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ αναγκάστηκαν να εισβάλουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα τού 60χρονου, καθώς για πολλές ώρες δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις να παραδοθεί και όλοι φοβήθηκαν μην κάνει κακό στον εαυτό του.

Με τον πολιορκητικό κριό έσπασαν την πόρτα της εισόδου και καλυμμένοι πίσω από τις σιδερένιες - αντιβαλλιστικές ασπίδες τους προχώρησαν στο εσωτερικό.


Ο 60χρονος, που από τις τρείς μετά το μεσημέρι είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του, μαζί με το σκύλο, έτρεξε προς το μπαλκόνι με το περίστροφο στα χέρια.

Πήδηξε τα κάγκελα και έμεινε στο στηθαίο πότε απειλώντας ότι θα πηδήξει στο κενό, πότε ότι θα αυτοπυροβοληθεί και πότε στρέφοντας το όπλο στους αστυνομικούς.

Δεκαπέντε λεπτά πέρασαν μέχρι να τον πείσουν τελικά να περάσει στην εσωτερική πλευρά του μπαλκονιού.

Μόλις το έπραξε, τα στελέχη της ΕΚΑΜ, που ήταν στις γωνίες του μπαλκονιού, αλλά και εκείνοι που ήταν από τη μέσα πλευρά του επιτέθηκαν, τον πέταξαν στην κουζίνα και τον ακινητοποίησαν.

Μανώλης Ασαριώτης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ