2019-01-08 21:47:39
Φωτογραφία για Εκατομμυριούχος έμαθε μετά από 20 χρόνια πως τα τρία του παιδιά... δεν ήταν δικά του!
Η σύζυγος υποχρεώθηκε να του καταβάλει αποζημίωση 250.000 λιρών για τη φριχτή απάτη

«Μέσα σε μια στιγμή δεν ήμουν πια μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά ο βαθύπλουτος Richard Mason που έμαθε το 2016 με τον άσχημο τρόπο πως είναι στείρος εκ γενετής.

Ο 55χρονος κροίσος διαγνώστηκε το 2016 με κυστική ίνωση, όταν και έμαθε από τους γιατρούς του νοσοκομείου του Λίβερπουλ πως δεν θα μπορούσε κατά κανέναν τρόπο να είναι ο βιολογικός πατέρας των τριών παιδιών του.

«Σκέφτηκα απλώς σκ@τ@, η ζωή μου καταστράφηκε», είπε και πήγε την πρώην σύζυγό του στο δικαστήριο, έχοντας πληρώσει πανάκριβα το διαζύγιο (4 εκατ. λίρες) και καταβάλλοντας γενναία διατροφή κάθε μήνα εδώ και 10 χρόνια (χώρισαν το 2006).

Ο συνιδρυτής του MoneySupermarket.com κέρδισε πρόσφατα την πολύκροτη δίκη, η οποία υποχρέωσε την πρώην σύζυγο, την 54χρονη Kate, να τον αποζημιώσει για την απάτη με 250.000 λίρες.


Ο επιχειρηματίας δεν αμφέβαλλε ποτέ για την πατρότητα των τριών γιων του, μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια. Μια αλήθεια που επιβεβαίωσε και το τεστ DNA, λέγοντας πως δεν έχουν κοινό βιολογικό υλικό με τον 23χρονο γιο του και τους δύο δίδυμους, ηλικίας 19 ετών.

Ο Mason πιστεύει πως ο πραγματικός πατέρας των παιδιών ήταν ο άντρας που διατηρούσε η Kate εξωσυζυγικό δεσμό για τέσσερα χρόνια εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 1990, κάτι που έφερε σύννεφα στον γάμο τους και χώρισαν τελικά το 2006.

Μιλώντας πρόσφατα στην «Daily Mail», είπε: «Δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι όχι, νιώθω ότι ζω στο ‘‘Matrix’’».

«Βλέπω ακόμα τι κάνουν τα αγόρια στο Facebook και μου ραγίζει την καρδιά, γιατί είδα την αποφοίτηση του μεγαλύτερου, αλλά δεν ήμουν καλεσμένος. Περνάω έξω από ένα παιχνιδάδικο και μου θυμίζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα που τους αγόραζα».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ