2019-01-09 11:08:14
Φωτογραφία για ΘΥΡΡΕΙΟ: Οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ άφησε στο δρόμο 50 μαθητές  επικαλούμενος ότι υπάρχει πρόβλημα με τον παγετό
          Στο δρόμο έμειναν 50 περίπου μαθητές, απο το Θύρρειο Βόνιτσας, χθες το πρωί της Τρίτης 8.1.2019, περιμένοντας για το λεωφορείο που θα τους μετέφερε στα σχολεία τους, στο Γυμνάσιο Μοναστηρακίου και στο Λύκειο Βόνιτσας, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, αφού ο οδηγός δεν ήθελε να μεταβεί στο χωριό προφασιζόμενος τον παγετό στο δρόμο! 

   Το ίδιο πήγε να επαναληφθεί και σήμερα όμως με παρέμβαση του προέδρου του Θυρρείου κ. Χρήστου Παλούκη, διευθετήθηκε η μεταφορά των μαθητών από το Θύρρειο στο σχολείο με μια ώρα καθυστέρηση, με άλλο οδηγό και άλλο πούλμαν του ΚΤΕΛ......  

           Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Παλούκης διαβεβαιώνει ότι έχει καταβάλλει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να καθαριστεί ο δρόμος απο τα χιόνια, έγινε ρίψη αλατιού και προκαλεί προβληματισμό το ότι η μεταφορά των μαθητών, εφάπτεται στις διαθέσεις και την… όρεξη του εκάστοτε οδηγού του ΚΤΕΛ. 

        Μήπως το ΚΤΕΛ πρέπει να πάρει κάποια μέτρα για να προλάβει τέτοια φαινόμενα, ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα, για να μην ταλαιπωρούνται 50 παιδιά να περιμένουν στη στάση μεσα στην παγωνιά..
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ