2019-01-09 13:45:38
Φωτογραφία για Πού οφείλεται η μεγάλη επιτυχία του STILL STANDING;
Για 2η σεζόν είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 το καθημερινό τηλεπαιχνίδι ,''Still Standing'', και σημειώνει

σχεδόν καθημερινά πρωτιά. Η παρουσιάστριά του ,Μαρία Μπεκατώρου, μιλά στο tv ethnos κι απαντά για το πού αποδίδει την απήχηση του παιχνιδιού στο κοινό Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία του παιχνιδιού;  

«Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι, που συνδυάζει πολλά ωραία πράγματα. Είναι ένα παιχνίδι γνώσεων με πολλές ανατροπές, με κέφι, με πολλούς και διαφορετικούς παίκτες που δίνουν το στίγμα τους στην εξέλιξη του παιχνιδιού, έχει αγωνία, έχει γέλιο, και φυσικά έχει και την περίφημη πτώση που το κάνει να ξεχωρίζει! Και φέτος το παιχνίδι μοιράζει σημαντικά χρηματικά ποσά».

Ποια ήταν το 2018 η στιγμή που σε έκανε να γελάσεις περισσότερο στο παιχνίδι;  

«Ευτυχώς είναι παρά πολλές. Γίνονται απίστευτα πράγματα στα γυρίσματα, γι' αυτό περνάμε τόσο ωραία, και αυτό φυσικά το αντιλαμβάνονται και οι τηλεθεατές. Τι να πρωτοθυμηθώ... Τον παίκτη που τον έφτυσε καμήλα στην Αίγυπτο, την κοπέλα που δεν έχει χαρτί υγείας σπίτι της; Πώς να ξεχάσω τον υπέροχο εκείνο παίκτη που είχε φοβερό εκνευρισμό στα αεροπλάνα με τις χειραποσκευές των άλλων επιβατών; Και άλλα, παρά πολλά, και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ