2019-01-10 19:45:49
Φωτογραφία για Κριτική κατά του ΣΚΑΪ από την τηλεκριτικό,Ναταλία Ανδρικοπούλου...
''Ο σταθμός καπάρωσε χαμηλής αισθητικής προγράμματα για όλο το 2019''

Αν υποθέσουμε ότι ισχύει πως η Πρωτοχρονιά καθορίζει πώς θα σου τα φέρει το υπόλοιπο έτος, ο

ΣΚΑΪ καπάρωσε μια θέση σε χαμηλής αισθητικής προγράμματα για όλο το 2019. Για να προλάβει τον ανταγωνισμό, καθώς παραδοσιακά τα κανάλια προτιμούν ξένο πρόγραμμα και επαναλήψεις την περίοδο των γιορτών, το κανάλι του Φαλήρου έβγαλε στην prime time ανήμερα την Πρωτοχρονιά το Power of love για να γιορτάσει την αγάπη και τον έρωτα.

Αν κρίνουμε από το πρώτο επεισόδιο και την παρουσίαση των νέων παικτών, η αναζήτηση του αληθινού έρωτα είναι κάτι που στη χώρα μας απασχολεί κυρίως τους personal trainers (από τους 7 οι δύο ασχολούνται με τη γυμναστική). Τα κορίτσια πριν από οτιδήποτε ρωτούν τον άνδρα τι ζώδιο είναι και θέλουν -κατά δήλωση μίας εκ των παικτριών- “κάποιον να τους κυκλοφορεί”, ενώ οι άνδρες τη γυναικά τη θέλουν να μην είναι “πρήξας” και σε ό,τι αφορά σωματική διάπλαση όπως κομψά το έθεσε ένας διαγωνιζόμενος, πολύ απλά “να μην είναι χοντρή”. Α, επίσης, κατά διαβολεμένη σύμπτωση όλοι απεχθάνονται το ψέμα και την απιστία (σώπα!).


Η εκπομπή - κοινωνικό πείραμα όπως την χαρακτήρισε η Μαρία Μπακοδήμου, που εξετάζει αν υπό κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες (σ.σ. εγκλεισμού) μπορεί να γεννηθεί ο έρωτας, βρήκε τους νέους εθελοντές “πειραματόζωα”. Εκτός από ταίρι, το Power of love υπόσχεται και 2.500 ευρώ την εβδομάδα σε όποιον παίκτη συμπαθήσει το τηλεοπτικό κοινό, δίνοντας πρώτο ρόλο στη δύναμη του... χρήματος και βάζοντας τον έρωτα σε πλαίσιο συναλλαγής.

Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real News

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ