2019-01-11 00:54:59
Φωτογραφία για ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ: Επαφές με τον Δ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ και τον Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΙΠΟΥΛΟ και συντονισμένες ενέργειες για να παραμείνει το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στον ΑΣΤΑΚΟ
        Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου του Συλλόγου Αστακιωτών κ. Χρήστου Μπόνη, στο επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό και ξεκίνησε τις επαφές πρώτα με τον Δημήτρη Στρατούλη, πρώην Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μέλος της Π.Γ.της Λαϊκής Ενότητας, κι ύστερα με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης-ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, προκειμένου να αναλύσει τους λόγους για την αναγκαιότητα λειτουργίας του καταστήματος της Εθνικής στον Αστακό, και μας γράφει:

        Σήμερα είχαμε μια πρώτη συνάντηση με τον Τάκη Στρατούλη (πρ. Υπουργό) που ενήργησε αποφασιστικά και άμεσα, τηλεφωνώντας σε διάφορους πολιτικούς παράγοντες και με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κωνσταντόπουλο που μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει ερώτηση στην βουλή. 

       Επίσης είχαμε Τηλεφωνική επικοινωνία με την μεσολάβηση του Τάκη Στρατούλη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Βαρεμένο που ενημερώθηκε διεξοδικά για το πρόβλημα. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε και με άλλοις βουλευτές καθώς και με στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ