2019-01-13 12:22:50
Φωτογραφία για Συνελήφθη 23χρονη από την Ουγγαρία που έκλεινε «ροζ» ραντεβού
Η 23χρονη από την Ουγγαρία έκλεινε ραντεβού μέσω ιστοσελίδας – Πιάστηκε στη «φάκα»

των αστυνομικών

Για μια ακόμη φορά, ο Βόλος έγινε το επίκεντρο «ροζ» ραντεβού που κλείνονται μέσω της γνωστής ιστοσελίδας, ο ιδιοκτήτης της οποίας αναζητείται ως μαστροπός αλλά παραμένει άγνωστος εδώ και χρόνια! Αυτή τη φορά, τις ερωτικές υπηρεσίες της προσέφερε μια 23χρονη από την Ουγγαρία.

Η εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ραντεβού που της έκλεισε σε ξενοδοχείο του Βόλου ένας αστυνομικός της Ασφάλειας, ο οποίος συμφώνησε μέσω της επίμαχης ιστοσελίδας να συνευρεθούν ερωτικά με αμοιβή 100 ευρώ. Μόλις η 23χρονη Ουγγαρέζα παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα, προσήχθη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Εκεί αποκαλύφθηκε ότι είχε πάει από την Αθήνα στο Βόλο, όπου θα παρέμενε για δυο ημέρες έχοντας κλεισμένα ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας, που φέρεται ότι την διαχειρίζεται κύκλωμα μαστροπείας το οποίο φέρνει στην Ελλάδα για λίγες ημέρες νεαρές από το εξωτερικό και τις στέλνει σε ξενοδοχεία όπου συναντούν τους «πελάτες» τους.

Η έρευνα για την εξάρθρωση του κυκλώματος μαστροπών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η 23χρονη από την Ουγγαρία αφέθηκε ελεύθερη από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών, καθώς η κατηγορία είναι πταισματική.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ