2019-01-13 20:18:35
Φωτογραφία για Φορτωμένο με χάσις το όχημα που ακινητοποίησαν κοντά στο Αίγιο
Συνελήφθη, σήμερα (13-01-2019) νωρίς το πρωί, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε

δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ελέγχων με σκοπό την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας εντόπισαν τον 27χρονο δράστη σήμερα νωρίς το πρωί στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας, να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, με σκοπό να διαφύγει.

Τελικά, το όχημα, αφού καταδιώχθηκε στην Ιόνια Οδό, εντοπίστηκε στην Ολυμπία Οδό (περιοχή Σελιανίτικα Αχαΐας), ακινητοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών Τροχαίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και συνελήφθη ο 27χρονος οδηγός του οχήματος.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του καθώς και στην καμπίνα του οχήματος -38- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -53- κιλών και -257- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• -53- κιλά και -257- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

• το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, ιδιοκτησίας του 27χρονου δράστη,

• -2- κινητά τηλέφωνα

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

agrinionews.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ