2019-01-14 10:58:04
Φωτογραφία για Συνάδελφοι …. συνέλθετε !!
Συνάδελφοι …. συνέλθετε !!

Του Κωνσταντίνου Βουλγαράκη

Υποναύαρχος ε.α ΠΝ

Προ ημερών, βρέθηκα σε μια μεγάλη παρέα συναδέλφων (και μη), όπου βρίσκονταν και κάποιος Εξαίρετος (με κεφαλαίο) μικρότερος συνάδελφος, που πρόκειται να είναι υποψήφιος στις Περιφερειακές Εκλογές!!

Εκεί επανέλαβα την πάγια θέση μου: «Σε κάθε εκλογές (και ειδικά σε Περιφερειακές – Δημοτικές), θα πρέπει να ψηφίζουμε συναδέλφους, ανεξάρτητα Κομμάτων και πολιτικών πεποιθήσεων ….» και εξήγησα τους λόγους, που δεν είναι καθόλου συντεχνιακοί!!

Σήμερα, παρακολουθώ μια άδικη κριτική, που φτάνει στα όρια της εμπάθειας, της ζήλιας και του κόμπλεξ ορισμένων, για την επιλογή του Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, ως Υπουργού Εθνικής Άμυνας!! Κακίες, απωθημένα και κομματικός φανατισμός, ανάκατα όλα, χωρίς ουσιαστική κρίση και αξιολόγηση!!

Ας βάλουμε λοιπόν το σακούλι με τα απωθημένα, τις τυχόν προσωπικές διαφορές και το παρελθόν μας στην άκρη και ας διερωτηθούμε:


1. Αυτά τα 5-6 χρόνια που ο Αποστολάκης είναι Αρχηγός Ναυτικού και Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά όλη αυτή την περίοδο των ισχνών, ισχνότατων αγελάδων και των έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων, αυτός θεωρείται επιτυχημένος ή αποτυχημένος!? Κράτησε ή όχι όρθιο το Στράτευμα, όπως μπορούσε, σ’ αυτές τις δύσκολες από κάθε άποψη εποχές!?

2. Δηλαδή, θα ήταν καλύτερα, θα αισθανόσασταν πιο ευχάριστα, θα νιώθατε πιο ήσυχοι, αν στη θέση του, παρέμενε ο Καμένος ή αν επιλέγονταν …. ένας δικηγόρος, ένας γιατρός, ένας Καρανίκας ή κάποιος ανεπάγγελτος αφισοκολλητής!?

3. Πέραν όλων αυτών, αντιλαμβάνεστε σε πόσο δύσκολη γεωστρατηγική κατάσταση είμαστε και τι είδους γεωπολιτική κρίση διερχόμαστε!? Τι Εθνικοί ζωντανοί κίνδυνοι εγκυμονούν, τι συμφέροντα διακυβεύονται …. και τι είδους φουρτούνα αντιμετωπίζουμε, παντού γύρω μας!? Θα υπήρχε σήμερα καταλληλότερος να αναλάβει αυτό το πόστο, θα υπήρχε άλλος που να γνωρίζει άμεσα και πλήρως το τι συμβαίνει, ποιες είναι οι αδυναμίες μας και ποιες είναι οι δυνατότητες μας!?

Αν έχετε απαντήσεις επ’ αυτών, για το παρόν, για το σήμερα …. και όχι για ιστορίες του χθες και λοιπά παραμύθια του παρελθόντος, τότε το συζητάμε!! Αν όχι, σας αφήνω να τα λέτε μεταξύ σας!!

Και μη μου πείτε ότι μεροληπτώ, διότι τα ίδια θα έλεγα, για οποιονδήποτε θεωρούσα ότι κακολογείται άδικα και σκόπιμα!!

Ας του ευχηθούμε με σεβασμό και περηφάνια, Καλή επιτυχία στο έργο του …. για το καλό της Πατρίδας μας!!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ