2019-01-14 22:00:08
Φωτογραφία για Καταιγίδα στα Γιάννινα η ΑΕΚ
Καταιγιστική η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο στα Γιάννινα, που εμφανίστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη από την αποκαρδιωτική εικόνα που είχε στην Κρήτη για το κύπελλο. Μια ΑΕΚ, με ψυχή και νοοτροπία πρωταθλήτριας εμφανίστηκε στα Γιάννενα και απλά διέσυρε τον ΠΑΣ. Το τελικό 0-4, συν τα τρία δοκάρια (μεταξύ άλλων), τα λένε όλα για την εικόνα που είχε το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες.

Με την Ένωση, να κάνει ότι θέλει στο πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-4 από τα τέρματα των Μάνταλου (πέναλτι), Μιχαήλ (αυτογκόλ) και τα δύο γκολ του Πόνσε με κεφαλιές-κανονιές (Ο Αργεντινός έφτασε τα δέκα γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα)! Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ουζουνίδη έριξαν ταχύτητα, αφού πρώτα είχαν το… καθιερωμένο τους δοκάρι με τον Χουλτ (τρίτο στο ματς και 16ο συνολικά) και ουσιαστικά κράτησαν με άνεση αυτό που έχτισαν στο πρώτο μέρος, κάνοντας κυρίως passing game. Στο οποίο μάλιστα συμμετείχε ενεργά και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος στο τελευταίο 20λεπτο αντικατέστησε τον Μπακασέτα, κάνοντας ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα με πρωτοβουλίες στο ματς και σωστές μεταβιβάσεις
. Στο φινάλε χρειάστηκε να επέμβει ο Μπάρκας και έπιασε πέναλτι του Αθανασιάδη με εξαιρετική επέμβαση στην γωνιά! Οι οπαδοί του ΠΑΣ δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός που τους εξόργισε. Έτσι με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου πήδηξαν από τις κερκίδες και προσπάθησαν να πλησιάσουν τους παίκτες της ομάδας τους. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν συνέβη, αφού επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ