2019-01-14 23:14:05
Φωτογραφία για Ανοιχτά τα φώτα μέρα μεσημέρι στους δρόμους του ΜΥΤΙΚΑ
Φωτογραφίες αρχείου, όταν είχαμε αναδείξει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν δύο φορές το θέμα 

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS 

Του κ. Νίκου Θ. Νταή

σ. Συμβολαιογράφου

          Διερωτόμαστε και διερωτώνται όλοι οι κάτοικοι του Μύτικα και οι διερχόμενοι απ’ αυτόν, γιατί μένουν ανοιχτά μέρα μεσημέρι τα φώτα στους δρόμους του Μύτικα και μάλιστα σήμερα, που όλοι έχουμε ανάγκη αυστηρής οικονομίας. Είναι αδιανόητη και προκλητική αυτή η σπατάλη του ηλεκτρικού ρεύματος, σήμερα μάλιστα, που πολλοί συνδημότες μας πέρασαν τις γιορτές τους, χωρίς θέρμανση, μέσα στα κρύα σπίτια τους!

        Ακόμη και ο πλούσιος φωτισμός, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων συνεχίζονταν και πέραν των Θεοφανείων! «Αιδώς Αργείοι».

        -Γιατί δεν διαμαρτύρονται οι τοπικοί φορείς, για την ανοικοκυροσύνη και αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης;

   -Η αρμόδια τοπική αυτοδιοίκηση δεν έβλεπε και δεν βλέπει αυτή την σπατάλη;


     -Δεν λυπάται τους δημότες, που τους επιβαρύνει με περιττά και αχρείαστα έξοδα; -Δεν μας φτάνουν τ’ άλλα έξοδα και μας φορτώνουν και περιττά τέλη; Το θέαμα ήταν και είναι ορατό......          Καλό θα είναι η τοπική αυτοδιοίκηση να φροντίσει να διορθωθεί άμεσα ο χρονοδιακόπτης, ώστε τα φώτα να κλείνουν λίγο μετά το ξημέρωμα και να ανοίγουν λίγο πριν αρχίσει να νυχτώνει.

       Από το σπίτι μου βλέπω την ημέρα αναμμένα τα φώτα και τα φανάρια με φωτισμένες τις κολώνες με στολισμό λόγω των εορτών, ακόμη. Γράφει «αβέρτα» η ΔΕΗ. -Τρέξτε δημότες να πληρώσετε τέλη φωτισμού, ύδρευσης, καθαρισμού, ανταποδοτικά τέλη κ.λ.π.

          Εγώ όσο ζω θα αγωνίζομαι για τα προβλήματα αυτού του τόπου. Έμεινα μόνος να επισημαίνω και να προβάλλω τα τοπικά προβλήματα και έρχομαι πολλές φορές σε αντίθεση με τους διάφορους φορείς που επικαλούμαι το ενδιαφέρον τους.

      Επί του προκειμένου δράττομαι της ευκαιρίας να επισημάνω στον «MYTIKA PRESS» και στην «ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ», αγαπητούς Βασίλειο Σούλα της πρώτης ιστοσελίδας και Βασίλειο Πολύζο της δεύτερης ιστοσελίδας, ότι αυτά τα ορατά προβλήματα αυτοί πρώτοι πρέπει να τα προβάλλουν. Είναι η τοπική μας φωνή, οι τοπικές μας εφημερίδες και οι τοπικοί μας δημοσιογράφοι. Είναι μια εξουσία και όχι να αρκούνται στην δημοσίευση μόνο της φωνής μας. Το θέμα του φωτισμού των δρόμων την ημέρα το έβλεπαν.

         Εάν με όλα αυτά που δημοσιεύω και με τις επισημάνσεις μου στα τοπικά θέματα έχω άδικο, ζητώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου και τους φορείς. Εγώ αρωγός έρχομαι στην επίλυση των τοπικών μας προβλημάτων για την πρόοδο του τόπου μας.

Μύτικας 8-1-2019

Νίκος Θωμά Νταής

σ. Συμβολαιογράφος

****************

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σε ότι μας αφορά, δεν είναι ακριβώς έτσι, τουναντίον έχουμε αναδείξει δύο φορές το θέμα στο παρελθόν. Ιανουάριο του 2017 (δείτε εδώ)  και Φεβρουάριο του 2018 (δείτε εδώ), όταν μάλιστα είχε παρθεί και το τεράστιο δάνειο για ισοσκέλιση των ανταποδοτικών.

       Επίσης επιβεβαιώνουμε ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο κ. Νίκος Νταής σήμερα. Γράφει το ρολόι του Δήμου (δηλαδή των δημοτών) μέρα μεσημέρι με το φως του ήλιου.

          Το είδαμε αναχωρώντας με το πέρας των εορτών από το χωριό και είχαμε σκοπό να το αναδείξουμε πάλι, αλλά παραβλέψαμε να τραβήξουμε φωτογραφίες και δεν θέλαμε να το βάλουμε χωρίς φωτογραφίες της στιγμής, γιατί έχουμε το φαινόμενο κάποιοι από τους διοικούντες να αμφισβητούν και αυτά που βλέπουν τα μάτια μας.

     Μας πρόλαβες κυρ Νίκο και δεν μας πειράζει καθόλου.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ