2019-01-15 06:51:09
Φωτογραφία για Ολόκληρη οικογένεια με κοκαΐνη τσάκωσε η Ασφάλεια Ηρακλείου
Περισσότερο από ένα κιλό κοκαΐνης είχαν στην κατοχή τους τα μέλη μιας οικογένειας – κι ένα ακόμη άτομο- οι οποίοι συνελήφθησαν χθες  μετά από έφοδο ανδρών του Τμήματος Δίωξης

Ναρκωτικών της Ασφάλειας Ηρακλείου στα σπίτια τους στο Ηράκλειο.

Η σύλληψή των τεσσάρων ατόμων (ενός 42χρονου, μιας 60χρονης, μιας 44χρονης κι ενός 38χρονου) ήταν το αποτέλεσμα πολυήμερης έρευνας των Αστυνομικών μετά από πληροφορίες που δόθηκαν στο ΤΔΝ της Υ.Α Ηρακλείου και ανέφεραν ότι ο 42χρονος διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που έγινε, ο 42χρονος και οι δύο συγγενείς του- η 60χρονη και η 44χρονη- διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης στο Ηράκλειο και στα πέριξ , λαμβάνοντας ιδιαίτερα μέτρα προστασίας.

Χθες το πρωί, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην έρευνα, ο 42χρονος έφυγε από το σπίτι του με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιεί. Όταν ακινητοποιήθηκε από άνδρες του ΤΔΝ Ηρακλείου και της Ομάδας Δίας , σε σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε μια ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 49 γραμμαρίων, 1060 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.


Όταν οι αστυνομικοί προσέγγισαν τα σπίτια όπου διαμένουν οι συγγενείς του 42χρονου, είδαν την 44χρονη να μεταφέρει εκτός της οικίας της κλινοσκεπάσματα εντός των οποίων υπήρχαν πέντε ποσότητες του ναρκωτικού βάρους 338 γρ και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης.

Στο σπίτι του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ποσότητα κοκαΐνης βάρους 11 γραμμαρίων, μια σιδερογροθιά και 1050 ευρώ.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε έρευνα στο σπίτι της 60χρονης όπου εκεί βρέθηκαν μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο πέντε ποσότητες κοκαίνης βάρους 856 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και σύνεργα διαμερισμού και συσκευασίας του ναρκωτικού.

Η συνολική ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε ήταν 1254 γραμμάρια.

Θάνος Περβολαράκης

Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ