2019-01-15 09:04:40
Φωτογραφία για Αστυνομικοί – Ταχυδρόμοι:18.000 επιδόσεις το 2018 μόνο το 1ο Α.Τ. της Πάτρας
Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Αστυνομία με τα πάρεργα ! Καθήκοντα τα οποία «φορτώνονται» στους αστυνομικούς και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την φύση της

δουλειάς τους ! Ένα απο αυτά οι επιδόσεις ! Μοιράζουν δηλαδή δικόγραφα ... πόρτα , πόρτα ... σαν άλλοι ταχυδρόμοι ! Τα νούμερα δε μαρτυρούν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί ... Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της τηλεόρασης του BEST «Πάτρα στο Προσκήνιο», ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας το 2018 μόνο από ένα αστυνομικό τμήμα και πιο συγκεκριμένα στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα στην Ανθούπολη οι αστυνομικοί κλήθηκαν να παραδώσουν ... 18.000 έγγραφα !!!

Δείτε το απόσπασμα :

Αυτές λοιπόν οι επιδόσεις έγιναν μόνο από ένα αστυνομικό τμήμα το 2018 , ανάλογη είναι η κατάσταση και στα υπόλοιπα Αστυνομικά Τμήματα της Πάτρας , της Αχαίας , της Δυτικής Ελλάδος , ολόκληρης της χώρας !


Ποιά έγγραφα «παραδίδουν» οι αστυνομικοί ;

Στρατιωτικά έγγραφα , που θα μπορούσε ο στρατός να τα στέλνει ταχυδρομικά με τα ΕΛΤΑ ή με δικό του προσωπικό .

Δικαστικά έγγραφα !

Ακόμη κι αν η επίδοση δεν γίνει στο σπίτι του πολίτη, οι αστυνομικοί θα πρέπει να βρουν το τηλέφωνο του παραλήπτη, να τον καλέσουν και να τον ενημερώσουν πώς θα πρέπει να περάσει από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του για να γίνει η επίδοση, διαδικασία η οποία φυσικά χρειάζεται έναν... ικανό αριθμό προσωπικού !!!

Η κραυγή των αστυνομικών για την απεμπλοκή τους από τα πάρεργα μέχρι και σήμερα δεν έχει εισακουστεί ..

Μερικά από τα ... πάρεργα της ΕΛ.ΑΣ. !!! Ούτε ένα , ούτε δύο !

Μεταγάγει κρατούμενους από τα Καταστήματα Κράτησης προς Νοσηλευτικά Ιδρύματα και λοιπές υπηρεσίες

Μεταγάγει ασθενείς με ψυχικές διαταραχές ... ως κρατουμένους σε εφαρμογή των αναχρονιστικών και απάνθρωπων διατάξεων περί ακούσιας νοσηλείας, έργο που έπρεπε να έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Διανέμει (ώς άλλος ταχυδρόμος) εκατομμύρια δικαστικά, στρατιωτικά, κ.α. έγγραφα, έργο των δικαστικών επιμελητών ή και σε κάποιες περιπτώσεις ταχυδρομικών υπαλλήλων.

Εκδίδει έγγραφα βεβαιώσεις κλπ και να θεωρεί άλλα, έργο των αρμοδίων διοικητικών υπηρεσιών του κράτους.

Ελέγχει καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και πολεοδομικά θέματα, για τα οποία βέβαια είναι τελείως ανεκπαίδευτος και άπτονται των αρμοδιοτήτωντων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης της πολεοδομίας.

Συνοδεύουν υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών για την εκτέλεση του έργου τους.

Συνεχίζει να αναλώνεται, παρόλη την απαρχαιωμένη βέβαια μηχανογράφηση, σε συλλογή στατιστικών και λοιπή εκτεταμένη γραφειοκρατία.

Συνεχίζει να προσφέρει, αμισθί για το κράτος, υπηρεσίες προς ανώνυμες εταιρίες όπως οι αθλητικές ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Φύλαξη του Δικαστικού Μεγάρου 

achaianews.gr
_
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ