2019-01-15 09:26:25
Φωτογραφία για Βουλή: Το μεσημέρι ανοίγει η αυλαία της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης
Το μεσημέρι αρχίζει στην Ολομέλεια της Βουλής η «μάχη» για την επαναβεβαίωση της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση που έχει ζητήσει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή έκτακτη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η συζήτηση στην Ολομέλεια θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η φανερή ονομαστική ψηφοφορία.

Η έναρξη της συζήτησης προσδιορίστηκε τελικά στις 12:00 το μεσημέρι αντί για τις 10:00 το πρωί, μετά από αίτημα του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η συζήτηση θα ανοίξει από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα συνεχιστεί με τους πολιτικούς αρχηγούς και θα κλείσει με αντίστοιχη σειρά, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. 

Κατά τη διήμερη συζήτηση, τον λόγο θα πάρουν κατά σειρά οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, καθώς και βουλευτές με αναλογία πέντε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τρεις από τη Ν.Δ. και ένας από κάθε κόμμα.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ