2019-01-15 20:45:25
Φωτογραφία για Πόλεμος στο ΧΥΤΑ Γραμματικού - Τραυμάτισαν αστυνομικό - ''Νεκροί' και πάλι οι ασύρματοι
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό από τον ΧΥΤΑ Γραμματικού αστυνομικών δυνάμεων και για μεταφορά σε νοσοκομείο ενός τραυματισμένου αστυνομικού.

 Η συγκεκριμένη δύναμη είχε σταλεί προκειμένου να απελευθερώσει τη διέλευση φορτηγών  απορριμματοφόρων από και προς τον ΧΥΤΑ πλην όμως όπως σημειώνεται υπήρξε μαζική κινητοποίηση κατοίκων που με δικά τους φορτηγάκια και άλλα μέσα έστησαν οδοφράγματα και από τις πλαγιές άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως και πάλι υπήρξε τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας καθώς οι ασύρματοι δεν έπιαναν ενώ και οι κλήσεις με κινητά τηλέφωνα έγιναν με δυσκολία λόγω χαμηλής ισχύος του σήματος των εταιριών.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν δε ότι μόλις επιτεύχθηκε η επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων η αρχική αντίδραση προς μεγάλη έκπληξη των εγκλωβισμένων αστυνομιών ήταν πως υπήρξε αδυναμία αποστολής ενισχύσεων κάτι που όμως φαίνεται να επιλήφθηκε στη συνέχεια.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ