2019-01-16 21:44:59
Φωτογραφία για Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκαν με κινητά τηλέφωνα Φλώρος και Γιαννουσάκης
Ο Αριστείδης Φλώρος είναι καταδικασθείς για το σκάνδαλο της Energa-Hellas και ο Μάκης Γιαννουσάκης έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της εμπορίας ναρκωτικών του πλοίου Noor-One

Δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν κατά τον σημερινό έκτακτο έλεγχο που έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού. Τα κινητά τα κατείχαν ο Αριστείδης Φλώρος και ο Μάκης Γιαννουσακης.

Ειδικότερα, έκτακτος έλεγχος πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού, ο οποίος έγινε μετά την δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε χθες ότι θα λάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης με αφορμή την πρόσφατη απόδραση των δυο κρατουμένων την Πρωτοχρονιά, αλλά και την προχθεσινή δολοφονία του Αλβανού Άλμπερτ Μπάκο, μέσα στο κατάστημα κράτησης του Πειραιά.

Συμφώνα με πληροφορίες, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν με κινητά τηλέφωνα στα κελιά τους, τα οποία κατασχέθηκαν, ο καταδικασθείς για το σκάνδαλο της Energa-Hellas Αριστείδης Φλώρος και ο καταδικαστείς σε ισόβια για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της εμπορίας ναρκωτικών του πλοίου Noor-One Μάκης Γιαννουσάκης.

Παναγιώτης Τσιμπούκης
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ