2019-01-17 01:05:51
Φωτογραφία για ΑΔΕΔΥ, ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ παραλύουν τα δημόσια νοσοκομεία την Πέμπτη
Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - ΙΑΤROPEDIA

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου ώρα 11:00 π.μ. στη Βουλή. Μεταξύ αυτών είναι βέβαια και οι νοσοκομειακοί γιατροί που συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα όπως άλλωστε και όλοι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα υγείας όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ:

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν το απεργιακό παρών στην 24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Απαιτούμε την απόσυρση του απαράδεκτου νομοσχεδίου που οδηγεί σε απολύσεις συναδέλφων μας εκπαιδευτικών, την απαξίωση του πτυχίου και την ανακύκλωση της ανεργίας.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τα χιλιάδες κενά στην Παιδεία, στην Υγεία, με τις προσλήψεις με το σταγονόμετρο σε βάθος τριετίας, με την αθλιότητα των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, τη διαιώνιση της εργασιακής ομηρίας και την ανακύκλωση της ανεργίας.


Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

Διεκδικούμε κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Όλοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στα Προπύλαια στις 10.30 πμ και στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις άλλες πόλεις.

Διαβάστε παρακάτω και την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Η ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και προκηρύσσει 24ωρη Απεργία για τις 17/1/2019 με αίτημα την απόσυρση του Νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμού στην εκπαίδευση και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στην Δημόσια Υγεία, Πρόνοια και ΕΚΑΒ. Και στην Εκπαίδευση όπως και με τους χιλιάδες συμβασιούχους στην Υγεία η κυβέρνηση παίζει πολιτικά παιχνίδια.

Δημιουργεί συνθήκες ομηρίας σε χιλιάδες εργαζόμενους με ελαστικές μορφές απασχόλησης για ψηφοθηρικούς λόγους. Καλλιεργεί φρούδες ελπίδες για πρόσληψη με ψεύτικες προσλήψεις που υποτίθεται ότι κάνει!!!

Η βία και η τρομοκρατία από την πρώτη φορά «αριστερή κυβέρνηση» δεν έχει όρια. Πολλές φορές οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν και τραυμάτισαν διαδηλωτές και σε κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Υγεία, την Πρόνοια και το ΕΚΑΒ στη συγκέντρωση στις 11πμ στη Βουλή.

Αιτήματα:

• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

• Μονιμοποίηση όλων των εκτάκτων

• Απόσυρση του Νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμού στην Εκπαίδευση.

Η κυβέρνηση της συναλλαγής, του συμβιβασμού και του ξεπουλήματος των πάντων θα πρέπει να λάβει άλλη μία ηχηρή απάντηση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ