2019-01-17 12:33:20
Φωτογραφία για ΕΚΕΑ: Έκτακτη πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία
Έκτακτη πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Μετρό Συντάγματος στις 20 και 21 Ιανουαρίου απευθύνει σε όλους μας το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ΕΚΕΑ:

«Την τελευταία χρονική περίοδο παρατηρήθηκε μειωμένη συλλογή αίματος, εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας, αλλά και της  αύξησης των κρουσμάτων ιώσεων που είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση της προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών προκαλώντας πρόβλημα στην ισορροπία των αποθεμάτων αίματος.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) σας προσκαλεί σε έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 20 και τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών αίματος αυτήν τη χρονική περίοδο.

Στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, οι ανάγκες των ασθενών και ιδιαίτερα των ατόμων που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία και περιμένουν να μεταγγιστούν, εξακολουθούν να παραμένουν αυξημένες , δημιουργώντας πίεση για τη θεραπεία τους.


Ας συνεισφέρουμε όλοι, όπως μπορούμε, δίνοντας αίμα για το συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

«Να είσαι εκεί για τον Άλλον. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή»

Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, 9.00 πμ-20.00 μμ

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται:

Να είσαι 18-65 ετώνΝα έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσίαΝα έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρεςΝα αναφέρεις τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνεις στο γιατρό της αιμοδοσίαςΕάν έχεις κάνει τατουάζ να έχουν παρέλθει 4 μήνες

Πληροφορίες:Γραφείο Προσέλκυσης Εθελοντών Αιμοδοτών Ε.ΚΕ.Α

Τηλ.: 2132146717»
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ