2019-01-18 10:56:00
Φωτογραφία για Έρχονται αλλαγές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ! Τι σχεδιάζει ο νέος Πρόεδρος
Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Σε αλλαγές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ σχεδιάζει να προχωρήσει ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ.

Ο καθηγητής Βασίλης Πλαγιανάκος, που πήρε εν μέσω έντονων διαφωνιών και το πράσινο φως της Βουλής για τον διορισμό του, κατά την παρουσίαση του σχεδίου του για τον ΕΟΠΥΥ περιέγραψε πως θα τροποποιήσει τη λειτουργία των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα και χωρίς ταλαιπωρία οι βαριά πάσχοντες. Δείτε ΕΔΩ τι έγινε στη Βουλή κατά την ακρόαση του νέου Προέδρου του ΕΟΠΥΥ: «Εν μέσω «πυρών» η έγκριση στη Βουλή για τον νέο Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και του ΕΟΦ! Όλο το παρασκήνιο»

Συγκεκριμένα ο νέος Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ δήλωσε ότι θα αναδιοργανώσει τα φαρμακεία του Οργανισμού από όπου οι βαριά πάσχοντες παίρνουν τα φάρμακα υψηλού κόστους. Μάλιστα στόχος του είναι ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά τα φάρμακα να φθάνουν στο σπίτι των ασθενών ώστε να μην ταλαιπωρούνται με αναμονές.

Με βάση τα όσα περιέγραψε, τα ακριβά σκευάσματα θα αποστέλλονται κατ΄ οίκον στους ασθενείς καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας δεν υπάρχουν φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και οι πάσχοντες παρότι μπορεί να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες, είναι υποχρεωμένοι να ταξιδεύουν για να τα προμηθευτούν.

Να σημειωθεί ότι ταλαιπωρία υπάρχει και στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ στο Λεκανοπέδιο της Αττικής όπου συχνά η αναμονή για να πάρει κανείς το φάρμακό του μπορεί να είναι και για ώρες.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ