2019-01-19 09:51:18
Φωτογραφία για Απάντηση στους κριτές κι επικριτές για την ΕΔΕ, το θεσμό και το πρόσωπο του αρχηγού.
Σας παραθέτουμε απάντηση μας σε σχόλιο αναγνώστη, που υπογράφει ως "Φευγάτος".

Καλή σας ημέρα. Διευκρινίζουμε όπως το έχουμε πει και το έχουμε γράψει. Στο

θεσμό υπάρχει απεριόριστος σεβασμός. Όχι όμως στο πρόσωπο. Έχουμε την αίσθηση ή την ψευδαίσθηση πως η ίδια αντίληψη διακατέχει την πλειοψηφία του αστυνομικού προσωπικού και κυρίως τους υπηρετούντες στην Κατεχάκη. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί και από εσάς, φυσικά και από εμένα.

Μην λησμονείτε δε, ότι η πρόσκληση- κλήση είναι προσωπική και ως εκ τούτου διατηρώ αναφαίρετο το δικαίωμα της προσωπικής επιλογής για μια ΕΔΕ που γίνεται για ένα ημερολόγιο φιάσκο που τυπώθηκε στην Τουρκία, το τελευταίο το έχουμε εμείς και επιδιώκουν την κατοχή του (ας κάνουν μία διάρρηξη, γνωρίζουν αυτοί) και τέλος και το πιο σημαντικό, αρνούμαι να γίνω μέρος μιας αντιδημοκρατικής όσο και παράνομης διοικητικής έρευνας.


Με ποιο δικαίωμα πήραν πίσω ότι πληρώθηκε από τους αστυνομικούς και με βάση ποιο κανονιστικό ή νομικό πλαίσιο. Τους έχει ζητηθεί ενημέρωση για αυτό. Με ποιο νόμο ή διάταξη διατάχθηκε η ΕΔΕ, όμως απάντηση δεν δόθηκε ποτέ. Εσείς και πολύ κακώς αποστρατευθήκατε στα 50 σας. Ρωτήστε όμως μια σειρά άλλων αξιωματικών που αποστρατεύθηκαν λόγω εμμονών και πολιτικών κριτηρίων στις έκτακτες κρίσεις, η νομιμότητα των οποίων κρίνεται από το ΣτΕ. Ο θεσμός είναι διαχρονικός. Τα πρόσωπα αλλάζουν και δυστυχώς ορισμένα από αυτά καθόρισαν γεγονότα κι εξελίξεις με εντελώς αρνητικό πρόσημο για την αστυνομία. Και γι αυτό δεν έφταιγε ο θεσμός. Το πρόσωπο ήταν το υπαίτιο.

Και πάλι καλημέρα σας.

Το σχόλιο του αναγνώστη

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ....ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΙΒΑΖ????ΣΕ ΚΑΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ??????ΔΕΜ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ???ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ?..?ΑΥΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 50 ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ!!ΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ Η ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ???ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!!!!!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΛΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ....ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!! ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ!!!!
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ