2019-01-21 08:29:17
Φωτογραφία για Τα αδέλφια, η εταιρεία και το τεστ
Πρώτος στόχος της 2bullMeDiTherapy είναι η δημιουργία διαγνωστικού τεστ αίματος για την

ανίχνευση και τη σταδιοποίηση του ανευρύσματος κοιλιακής και θωρακικής αορτής που είναι το μοναδικό διαγνωστικό τεστ αίματος που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο για ανίχνευση ανευρύσματος

Ο τίτλος της εταιρείας παραπέμπει στο επίθετο του ιδρυτή της και την συνδέει με το είδος της δραστηριότητας της. Η 2bullMeDiTherapy – μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της βιοτεχνολογίας- αποτυπώνει πέραν όλων των άλλων το στοιχείο της ταυτότητας του ιδρυτή αλλά και του συμπαραστάτη- συνεργάτη αδελφού. Ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας είναι ο Σταύρος Τούμπουλης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο μεγαλύτερος αδελφός Ιωάννης Τούμπουλης – αντιπρόεδρος και CTO στην εταιρεία- παραστέκεται αλλά και συμμετέχει ενεργά στο εγχείρημα. Ο ίδιος είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου της Αθήνας – στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν.


Τον βασικό πυρήνα της εταιρείας συμπληρώνει ο Δημήτρης Κάνιστρας, χημικός μηχανικός από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας που κρατά την ευθύνη του CEO.

Οι συστάσεις της εταιρείας γίνονται από τους ίδιους στο μικρό ενημερωτικό σημείωμα που φιλοξενείται στο site του egg – enter•grow•go, στο οποίο συμμετέχουν ενεργά στον τρέχοντα κύκλο του προγράμματος (εκπρόσωποι της εταιρείας μετέχουν της αποστολής των 12 εταιρειών/ομάδων στο Ισραήλ). Οι συστάσεις: «Σκοπός της εταιρείας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων διαγνωστικών και θεραπευτικών παρεμβάσεων.

Πρώτος στόχος της είναι η δημιουργία διαγνωστικού τεστ αίματος για την ανίχνευση και τη σταδιοποίηση του ανευρύσματος κοιλιακής και θωρακικής αορτής.

Πρόκειται για το μοναδικό διαγνωστικό τεστ αίματος που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο για ανίχνευση ανευρύσματος. Έχει διαγνωστική και προγνωστική αξία και είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την παρακολούθηση της εξέλιξης της νόσου (follow up).

H αξιοπιστία του τεστ είναι πολύ υψηλή. Σε συνδυασμό με την ευκολία και την ταχύτητα που παρέχει η διενέργεια ενός τεστ αίματος μπορεί να αντικαταστήσει σε μεγάλο ποσοστό τις εξετάσεις που γίνονται με τις υπάρχουσες διαγνωστικές μεθόδους απεικόνισης ανευρύσματος, όπως ο υπέρηχος, η μαγνητική και αξονική τομογραφία. Μπορεί να γίνεται και προληπτικά για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ