2019-01-21 10:21:01
Φωτογραφία για Μέγκι Ντρίο: Η απάντηση στο Νίκο Μουτσινά! - Ετοιμάζεται για καλεσμένη της Παρέας;
Δεν έχει τέλος το σήριαλ Μέγκι Ντρίο – Νίκος Μουτσινάς, μετά τις αποκαλύψεις στην εκπομπή του δεύτερου πως η πρώην φιναλίστ του "GNTM" δεν έχει πτυχίο στη Νομική, όπως επιμένει όλους αυτούς τους μήνες.

Συγκεκριμένα, τηλεθεατής έστειλε μήνυμα στο Instagram account της εκπομπής «Για την Παρέα» υποστηρίζοντας πως η Μέγκι Ντρίο όχι μόνο δεν έχει πάει στην Αγγλία για σπουδές, μα δεν έχει καν καταφέρει να πάρει πτυχίο από το κολέγιο, στο οποίο σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μουτσινάς προκάλεσε τη Μέγκι να δείξει το πτυχίο της, την ώρα που άλλος τηλεθεατής «χτύπησε» με νέο μήνυμα υποστηρίζοντας πως καθηγητής της Μέγκι στο κολέγιο επιβεβαιώνει πως δεν τελείωσε ποτέ τις σπουδές της.

Τώρα, ήρθε η ώρα για την απάντηση της Μέγκι, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και την Άννα Πρέλεβιτς:

«Τον κρατάω τον Μουτσινά γιατί νομίζω ότι μέσα από τη δυσφήμιση που μου έκανε, πρέπει να έχω γίνει η αγαπημένη του. Κάποια στιγμή θα πάω στην εκπομπή του, αλλά περιμένω την κατάλληλη ώρα. Θέλω να του κάνω έκπληξη…», είπε χαρακτηριστικά η ίδια http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ