2019-01-22 18:49:30
Φωτογραφία για Η Foxconn θέλει να παράγει ένα iPhone στην Ινδία
Η Foxconn, που είναι ο κύριος συνεργάτης της Apple για την κατασκευή των iPhone, εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει τμήματα παραγωγής στην Ινδία. Η διοίκηση της εταιρείας θα πραγματοποιήσει συνομιλίες για το θέμα αυτό τον Φεβρουάριο.   

Η Foxconn διερευνά διάφορες αγορές, συμπεριλαμβανομένου και του Βιετνάμ. Αν και, σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Ινδία είναι το πιο πιθανό μέρος για να φτιάξει ένα iPhone, δεν είναι τόσο απλό:

Οι Ινδοί εργαζόμενοι δεν είναι τόσο εξειδικευμένοι στην ακριβή παραγωγή όσο οι κινέζοι ομολόγοι τους, και η υποδομή της Ινδίας υπολείπεται των κινεζικών. Επιπλέον, η Ινδία θα πρέπει να καταβάλει περισσότερες προσπάθειες για την ανάπτυξη της αλυσίδας εφοδιασμού smartphone προκειμένου να ανταγωνιστεί την Κίνα.

Η μεταφορά μέρους της παραγωγής του iPhone στην Ινδία θα επιτρέψει στην Apple να μειώσει την εξάρτησή της από την Κίνα.

Οι φήμες ότι η Foxconn σκοπεύει να επεκτείνει την παραγωγή στην Ινδία, έχουν εμφανιστεί πρόσφατα. Στα τέλη του περασμένου έτους, έγινε γνωστό ότι η εταιρεία θα διαθέσει 350 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή πρόσθετων εργοστασίων .

Το μεγαλύτερο εργοστάσιο συναρμολόγησης iPhone στην Ινδία είναι το Wistron. Από το 2017, είναι και ειναι υπεύθυνο για τη συναρμολόγηση του iPhone SE και του iPhone 6s.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ