2019-01-23 21:00:49
Φωτογραφία για Μετά τον Πρίγιοβιτς δεν σκόραρε σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή απέναντι στην Παναχαϊκή και επικράτησε με 5-0, στη ρεβάνς της ήττας 1-2 στην Πάτρα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος του βορρά παρουσιάστηκε άκρως παραγωγικός, για ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο παρατάχθηκε δίχως τον αρχισκόρερ των τελευταίων δύο ετών, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι της Πάτρας, ακολούθησε η νίκη με 3-0 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα για τη Super League, η νίκη με το ίδιο σκορ κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα και ο θρίαμβος απέναντι στη Παναχαϊκή. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε και στα 4 παιχνίδια δίχως τον Σέρβο επιθετικό και μάλιστα σημείωσε 12 γκολ, ήτοι μέσο όρο 3 γκολ ανά αγώνα. Το χαρακτηριστικό αυτών των 12 τερμάτων είναι πως μόνο ένα έχει σημειωθεί από τον... διάδοχό του, από τον παίκτη που τοποθετήθηκε στη θέση του σέντερ φορ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, εκεί όπου αγωνιζόταν ο Πρίγιοβιτς στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3
. Μάλιστα, αυτό το γκολ ήρθε στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή, από τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1. Τα επόμενα 11 τέρματα που σημείωσε ο ΠΑΟΚ δεν φέρουν "σφραγίδα" σέντερ φορ, αλλά παικτών που αγωνίζονται είτε ως εξτρέμ είτε πιο πίσω. Βιεϊρίνια και Λέο Ζαμπά έχουν από δύο γκολ, Μαουρίσιο, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Εβγέν Σάκχοβ, Λέο Μάτος, Δημήτρης Λημνιός και ο νεοαποκτηθείς Γιόσιπ Μίσιτς έχουν από ένα τέρμα, ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Στη θέση του σέντερ φορ έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής δύο ποδοσφαιριστές. Ο Καρέλης έκανε την αρχή στο παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή, χωρίς να αντικατασταθεί, ενώ στα επόμενα 3 παιχνίδια αγωνίστηκε ο Τσούμπα Άκπομ, επίσης χωρίς να αντικατασταθεί, αλλά και χωρίς να σπάσει το "ρόδι" μέσα στο 2019.

Πηγή: contra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γήρας αμήχανο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γήρας αμήχανο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ