2019-01-27 18:50:32
Φωτογραφία για Απάντηση στα αρνητικά σχόλια για την υποτονική επίσημη εκπροσώπηση της Εκκλησίας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας
Έγιναν πολλά αρνητικά σχόλια για την "υποτονική" επίσημη εκπροσώπηση της Εκκλησίας στο χθεσινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας που σε αντίθεση με το πρώτο συλλαλητήριο ήταν πράγματι μερικώς "υποβαθμισμένη". 

Την ευθύνη όμως δεν την έχει η Εκκλησία αλλά η Οργανωτική Επιτροπή που δεν ζήτησε ούτε παρουσία, ούτε εκπροσώπηση, ούτε καν χαιρετισμό από την Ι. Σύνοδο. 

Με ένα απλό έγγραφο κι αυτό χωρίς υπογραφή ενημέρωσε στις

14 Ιανουαρίου την Ι.Σύνοδο για το συλλαλητήριο της Κυριακής ζητώντας μόνο την σύμπραξη των Ιεραρχών για την κινητοποίηση του κόσμου. 

Παραταύτα στο Πανεθνικό συλλαλητήριο έδωσαν το παρών ο Αντιπρόεδρος της Ι.Συνόδου, Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος και τρία ακόμα Μέλη της Ι.Συνόδου καθώς και αρκετοί άλλοι Αρχιερείς και πληθώρα Κληρικών και Μοναχών .Ο Αντιπρόεδρος δεν διάβασε μήνυμα γιατί δεν είχε ζητηθεί από τους Οργανωτές όπως και δεν του προτάθηκε καν να ανέβει στην εξέδρα. 

Η Ι.Σύνοδος ιστάμενη στο ύψος των περιστάσεων και με αίσθημα ευθύνης ζήτησε από τον Ι.Κλήρο μέσω των Ι.Μητροπόλεων να γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση των Πιστών ούτως ώστε το Πανεθνικό Συλλαλητήριο να στεφθεί με πλήρη επιτυχία κάτι που έγινε. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Πηγή
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
WRC, Ράλι Μόντε Κάρλο:νίκη Ogier
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
WRC, Ράλι Μόντε Κάρλο:νίκη Ogier
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ